Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 60.6% (944)
- Nie 7.5% (117)
- Zrobić bachora 18.1% (282)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 13.8% (215)
Nicolaus_Steno1 +329
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#praca
#pracait
Chyba trochę przeszacowałem swoje siły..
Normalnie, regularnie pracuję sobie po 8/9 godzin dziennie na etacie ale od miesiąca jeszcze weekendami robię różne fuchy znajomym.
Jestem tak zmęczony, że po pracy dosłownie zasypiam..
Wiem, że wiele ludzi robi podobnie i jakoś dają radę..
Zacząć pić jakieś energetyki albo yerba mate?
Pomaga wam coś takiego?
Ze starej pracy, każdy chcę mieć w kręgu kogoś gorszego od siebie.
Odpada masz #!$%@?ą szefową która wieczorkiem, w domu sprawdza na kamerach co kto robił.