Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +21
#p-------y
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯

eskejp_ +89
źródło: ZeroNieNakrecaj
Pobierz

windows 11
po aktualizacji windowsa wyświetla mi ikony folderów z poglądem co w nich jest. Jak zrobić, by nie było widać co w nich jest i by wyświetlała się całkowicie ta ikona folderu?
źródło: foldery
PobierzZobacz ustawienie folderu, czy nie zmienił go na video czy zdjęcia. Windows czasem sam zmienia jak wykrywa taka zawartość
Dobra, mam. Musisz jeszcze zrobić dwie rzeczy:
1. Zaznacz opcję: Wstążka widok -> opcje -> Zakładka widok -> Zawsze pokazuj ikony, nigdy miniatury. Potem Zastosuj w prawym dolnym rogu.
2. Kliknij Zastosuj do folderów. To ustawi widok we wszystkich folderach tego typu. Jeżeli podobnie ci się dzieje w innych typach to też będziesz musiał to zrobić.
No to trudno, to jest powiązane.