O co chodzi z tym tekstem "JESTEM SPORTOWCEM"? Gość bije w worek przez całe życie, a oczekuje szacunku jakby co najmniej codziennie ratował ludzkie życie. Strasznie odklejone i śmieszne towarzystwo. Liczę na to, że Ferrarka ustrzeli tego przygłupa i ośmieszny ten WIELKI ŚWIAT PRAWDZIWYCH SPORTOWCÓW.
@kropla_bez_kitu_benc: to że całe życie poświęcił dyscyplinie sportowej na tyle że jest jednym z najlepszych pięściarzy na świecie, i zamiast spędzać czas przed komputrem z czipsami i kolką / piwkiem ostro trenowal.
@Blew: Nie tylko z najcięższych kategorii. Masa małych bokserów zarobiła ogromny hajs, choćby Mayweather. Jeżeli bokser urodził się w USA i zostaje mistrzem, to pławi się w hajsie, niezależnie od wagi w jakiej startuje.
@kropla_bez_kitu_benc: najwiekszy szacunek zasługuje na to jak go psy nakryły razem z wachem i innymi jak przewoziły patusy sterydy, koks i inny syf w bagażnikach. To środowisko bokserskie w Polsce to sto razy większy syf niż jakiś ferari który na pokaz przed kamerą się powygłupia
@kropla_bez_kitu_benc: Boksuje ładnych parę lat kompletnie rekreacyjnie i spotkałem trochę zawodowców więc myślę że mogę Ci odpowiedzieć. Poprzez ciągły trening i styl życia polegający głównie na uprawianiu sportu i regeneracji doprowadzają swoje ciało i umiejętności na poziom nieosiągany dla takiego typa jak ja, który sobie trenuje rekreacyjnie 2-3 razy w tygodniu. Oczywiście wszyscy kują dupska - 100% jest na dopingu. Nawet nastolatkowie boksujący amatorsko walą teścia. Żeby było zabawniej większość nie
Żyjemy w państwie, w którym pigułkę antykoncepcyjną awaryjną która powoduje wczesną aborcję będzie można kupić już od 15 roku życia, ale energetyka dopiero od 18 lat xD
#famemma
i musi przyjść do frekow aby zarobić bo nikogo nie interesuje jego sport xD
A Floyd? A Alvarez, De La Hoya, Pacquaio, Gervonta Davis?