Aktywne Wpisy
Koziom +1972
Jacek Jaworek znaleziony po 3 latach. Historyczna lista obecności.
#jaworek #polska #kryminalne #policja
#jaworek #polska #kryminalne #policja
Waiter98 +137
Hahahhahaha jak to KOBIETA stoi na autostradzie i nikt nie pomoże powtarzam KOBIECIE nikt nie pomoże #p0lka #bekazpodludzi
#truestory #historia #praca
Czyli nie znał.
A jeśli ogarnięty - choć wątpię - to mogą dojść granty. O korepetycjach nie wspomnę - teraz akurat dobry sezon.
Zna ten alfabet chociaż?
Też mam znajomego po matematyce i pracuje w banku przy obsłudze klienta także tez nieźle :)
@ArchDelux:
Znał. Chodzi o ironię tej sytuacji.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: wyobrażam sobie, co ta dziewczyna musiała widzieć w tej pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°) trauma do końca życia
Mój znajomy ma doktorat z chemii. Pracuję na uniwersytecie, wynagrodzenie zasadnicze to 30% jego zarobków, reszta to granty, artykuły branżowe, konferencje naukowe i zlecone badania. Na historii tak się nie da?
Jak wyglądało to historyczne przebranżowienie?
zakładam że zrobił doktorat dla siebie dla własnej satysfakcji. Ale raczej widział że pieniędzy z tego nie będzie
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: sam jej nie wyczuwasz. xD
Aktualnie robię doktorat z zoologii. Nie mogę się doczekać pierwszej minimalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: tak bywa jak ktoś nie jest historykiem, który pracuje nad czymś i pisze z tego doktorat tylko, tylko jest "historykiem" i pisze doktorat by móc później pracować.