Aktywne Wpisy

Lewackie rozwolnienie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka

Grooveer +34
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
Zamówiłem ostatnio buty ze sklepu sport2002.pl i się okazało, że są jednak na mnie ciut za małe. W regulaminie sklepu jest napisane, że można produkt wymienić, wystarczy odesłać i napisać jaki rozmiar itd. No to tak zrobiłem, buty po dosłownie 20 sekundach na stopie poszły do pudełka i odesłałem z powrotem, co ciekawe razem z hajsem na drogę powrotną, bo trzeba dorzucać pieniądze do każdej przesyłki xD
I teraz uwaga. Przez ponad tydzień nie dostawałem żadnego znaku życia, mając potwierdzenie od kuriera, że 13.01.2023 moje buty były z powrotem u nich. Ba, nie odebrali żadnego z około 10 telefonów, nie odpisali na maile, ale pomyślałem: "no dobra, mają 14 dni regulaminowo, to dam im spokoj".
I teraz petarda xDD
Dziś dostaję paczkę, z butami, ale tymi poprzednimi i listem pic rel #!$%@? xDD
Zdjęcia butów w komentarzu.
Dajcie proszę jakieś pomysły co z nimi zrobić, bo ręce opadają.
#patologia #wykopefekt #zakupy
no a są te ślady zużycia czy nie
a jak wyglądają buty?
mnie też kiedyś zrobili w ciula, zrobiłem zwrot butów i oddali tylko hajs za buty a za wysyłkę już nie, maile i telefony olewali.
art. 32 ust. 1. ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta, zgodnie z którym przedsiębiorca ma obowiązek niezwłocznie, nie później niż w terminie 14 dni od dnia otrzymania oświadczenia konsumenta o odstąpieniu od umowy, zwrócić konsumentowi wszystkie dokonane przez niego płatności, w tym koszty dostarczenia rzeczy.
jak tak zagrywają to zrób normalny zwrot tych butów, a potem kup inne, zwrot muszą przyjąć jedyne co mogą zrobić to potrącić za utratę wartości ale wtedy leć do miejskiego rzecznika praw konsumenta.
W sensie że ktoś ci kazał wybrać nick?
już sama nazwa strony nie za bardzo przekonuje do zakupu ( ͡° ͜ʖ ͡°). czemu masz dwie różne skarpetki? a kasa? też odesłali, czy cię podwójnie wydymali?.
A co do kasy to chwilowo mam buty, jutro spróbuję podejść/zadzwonić do rzecznika praw konsumenta i dowiedzieć się jak to będzie najbezpieczniej rozegrać, żeby mi teraz nie potrącili jeszcze za dużo z tej kwoty.
ale to światło zakłamuje. myślałem, że jedną masz różową. walcz miras o swoje. #!$%@?ć prądem takich sprzedawców ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Masz 14 dni na odstąpienie od umowy zawartej na odegłość i nie ma w ogóle sensu dyskutować z nimi.
Sklep nie może odmówić zwrotu, jedynie może obniżyć wartość ze względu na stan.
Jedynie z czym nic nie zrobisz, to kwota jaką Ci zwrócą.
Jeżeli będziesz uważał po zwrocie, że za dużo potrącili to pozostaje sąd.