Szef Nato właśnie ogłosił, że jutro rano jedzie do Berlina. On i niemiecki minister obrony Pistorius zorganizują wspólną konferencję prasową o 09:15 czasu lokalnego. #polityka
@grett: @AwaryjnyZiomek @Yurakamisa To nazywa się "cywylizacja", Szef NATO to reprezentant NATO, tu nie ma zamordyzmu i dyktatury jak w ruskim chlewie gdzie panuje system wasalno/plemienny. Chłop z poziomu swojego stanowiska ma oczywiście władzę większą niż zwykły obywatel, ale nie to władza absolutna. Na tym polega demokracja.
To nazywa się "cywylizacja", Szef NATO to reprezentant NATO, tu nie ma zamordyzmu i dyktatury jak w ruskim chlewie gdzie panuje system wasalno/plemienny. Chłop z poziomu swojego stanowiska ma oczywiście władzę większą niż zwykły obywatel, ale nie to władza absolutna. Na tym polega demokracja.
@TechnoMagos: Tylko co to ma do rzeczy ? Demokracja to "rządy ludu". Ilość władzy w rękach szefa NATO nie ma nic wspólnego z demokracją. Bo możesz demokratycznie
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jednocześnie bronisz ruskiego miru i atakujesz szefostwo NATO. Pozostawię to bez komentarza, bo znowu zrobisz wpis i będziesz usuwał moje wypowiedzi.
@missioncritical: Hahaha ale ty masz problemy w głowie. W jaki sposób niby broniłem ruskiego miru. A dobra mniejsza z tym xd. Dobry z ciebie internetowy komandos Ukrainy.
Hahaha ale ty masz problemy w głowie. W jaki sposób niby broniłem ruskiego miru. A dobra mniejsza z tym xd. Dobry z ciebie internetowy komandos Ukrainy.
@Koniasz: ktoś skrytykował ruski mir i się tu magicznie znalazłeś z dyskredytacją demokratycznych, zachodnich instytucji ( ͡°͜ʖ͡°). Jak mówiłem, nie będę tego dalej komentował.
Nie ja zrobiłem wpis żeby kogoś zawołać, a potem usuwać jego wypowiedzi XD.
ktoś skrytykował ruski mir i się tu magicznie znalazłeś z dyskredytacją demokratycznych, zachodnich instytucji ( ͡°͜ʖ͡°). Jak mówiłem, nie będę tego dalej komentował.
@missioncritical: Ja piernicze ty czytasz co piszesz ? Ani słowem nie odezwałem się o ruskim mirze i ani słowem nawet nie zaatakowałem szefa NATO czy samego sojuszu. Po co Ty to robisz ? Dlaczego tak usilnie mnie atakujesz. To już przestaje być
Ja piernicze ty czytasz co piszesz ? Ani słowem nie odezwałem się o ruskim mirze i ani słowem nawet nie zaatakowałem szefa NATO czy samego sojuszu. Po co Ty to robisz ? Dlaczego tak usilnie mnie atakujesz. To już przestaje być śmieszne. To podchodzi pod stalking.
Dawno mnie tu nie było ale nadal wykop nie działa zbyt dobrze, w apce nie widzę niektórych komentarzy bo są w kolorze tła, nie widzę powiadomień, moich komentarzy... Czy ta wersja wykopu jest już dopracowana i tak to ma wyglądać? #wykop #pytanie
Szef Nato właśnie ogłosił, że jutro rano jedzie do Berlina. On i niemiecki minister obrony Pistorius zorganizują wspólną konferencję prasową o 09:15 czasu lokalnego. #polityka
@TechnoMagos: Tylko co to ma do rzeczy ? Demokracja to "rządy ludu". Ilość władzy w rękach szefa NATO nie ma nic wspólnego z demokracją. Bo możesz demokratycznie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@missioncritical: Hahaha ale ty masz problemy w głowie. W jaki sposób niby broniłem ruskiego miru. A dobra mniejsza z tym xd. Dobry z ciebie internetowy komandos Ukrainy.
@Koniasz: ktoś skrytykował ruski mir i się tu magicznie znalazłeś z dyskredytacją demokratycznych, zachodnich instytucji ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak mówiłem, nie będę tego dalej komentował.
Nie ja zrobiłem wpis żeby kogoś zawołać, a potem usuwać jego wypowiedzi XD.
@missioncritical: Ja piernicze ty czytasz co piszesz ? Ani słowem nie odezwałem się o ruskim mirze i ani słowem nawet nie zaatakowałem szefa NATO czy samego sojuszu. Po co Ty to robisz ? Dlaczego tak usilnie mnie atakujesz. To już przestaje być
@Koniasz:
@Koniasz: napisz o tym raz jeszcze na mikroblogu. Może tym razem ktoś Ci przyklaśnie, bo przecież tego tak bardzo potrzebujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°).