Wpis z mikrobloga

Teraz to się #!$%@?łem! Słownictwo słownictwem, ale nie da się innym epitetem określić stanu podwyższonego zdenerwowania. O co poszło? Kiedyś wkleiłem w odpowiedzi na jakiegoś posta, fajny wykresik, który chciałem ponownie dodać do innego zgodnego tematu. Wklejałem go z innego komputera, więc chciałem znaleźć ten swój post i skopiować obrazek drugi raz, bo przecież to nie hejto.pl i admin nie bluzga za dwa te same obrazki, bo on za serwer płaci...
Noż kur... zamiast postów mam tematy, no to klikam po kolei, bo już nie pamiętam, w jakim to znalezisku było i przedzieram się przez wszystkie wątki! Mało tego, niektóre skraca i muszę rozwijać! Mało tego, niektóre wątki są tak długie, że przerzuca do nowego okna i znowu skrolowanie, cofanie i znowu rozwijanie kolejnego, z sercem w gardle, bo być może to kolejny tasiemiec i znów przerzuci do nowego... a potem znów to samo, bo trzeba kilka stron tych komentarzy klikać. No ja pierd....! Oczywiście po godzinie dałem spokój, nie dałem rady tego odnaleźć.

Kiedyś to było... moje posty, skrolowanie, o jest - koniec. Jak żyć?

#wykop #nowywykop #wykop20 #zalesie
podatnik_fundator - Teraz to się #!$%@?łem! Słownictwo słownictwem, ale nie da się in...

źródło: wykop

Pobierz
  • 8
@m__b: Mus to, to co opisałem + powiadomienie o odpowiedzi przenosi do odpowiedniego wątku + zamiast kropki przy "dzwoneczku", dać jak kiedyś liczbę powiadomień (tak samo, żeby wyświetlało się na zakładce przeglądarki, bo czasami mam otwarte inne okno i nie wiem, czy ktoś odpisał)

Reszta już z górki....