Aktywne Wpisy
Nusantara +222
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
magdalena-gaska +123
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
Ilu z was przerzuciło się z 13 pro na 14 pro?
Nie miałbym potrzeby wymiany ale mój 13 pro zakończył żywot śmiercią tragiczną a nie można już go dostać w oficjalnych sklepach, a nie chce kupować w komisach.
Co chwila b--------ą mnie wpisy jaki ten 14 pro nie jest wadliwy. Wada na wadzie wadą pogania. A to wyświetlacz a co coś innego.
Czy rzeczywiście to taki niewypał w porównaniu do poprzednika?
Ilu z was ma problemy?
W mediamarkt dopiero teraz są dostępne, bo wcześniej schodziły jak gorące bułki w minuty. Dosyć dziwne jak na tak drogi telefon i tak niby wadliwy...
#ios #apple #iphone