Aktywne Wpisy
iquiet +78
We wrześniu poproszono mnie, żebym przyszedł dodatkowo jeden dzień za +100% płatne (dniówka x2). Zgodziłem się bo spoko kasa za jeden dzień wychodzi.
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
to jest premia uznaniowa a ja uznałem, że na tyle zasłużyłeś
magdalena-gaska +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Przecież to jest jakiś mega hit xDDDDDD
#wykop #nowywykop
Najpierw mi nie działałą apka na androida, nawet po aktualizacji. Czytam, że ludziom też nie działa. Ale teraz jednak działa, chociaż straszliwie. Nawet trudno to nazwać działaniem, bo czasem się coś wyświetla, a czasem nie. Myślałem, że może administracja się na ten temat jakoś wypowiedziała, ale chyba it's not a bug, it's a feature