#gotowanie #gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem #kuchnia Kolejny makaron po azjatycku z tego co było w lodówce. Kolorystycznie wydaje mi się, że całkiem nieźle to wyszło, a i smakowo nie odbiegało.
@BillieJane: Zamarynować mięso w sosie sojowym/teriyaki. Wybrane warzywa pokroić w słupki/piórka - ja tutaj akurat mam paprykę, cebulę, marchewkę + na koniec cebula dymka do dekoracji. Makaron wedle uznania. Akurat w tym przypadku używałem udon. Sprawdzi się każdy inny (azjatycki). Smażysz kurczaka na złoto, dorzucasz warzywa, podlewasz wszystko odrobine sosem sojowym. Dorzucasz świeżo ugotowany makaron, do tego sos jaki uważasz za odpowiedni. Ja użyłem ostrygowy + sojowy. Tyle :) Wszystko zajęło
Makaron wedle uznania. Akurat w tym przypadku używałem udon. Sprawdzi się każdy inny (azjatycki).
Smażysz kurczaka na złoto, dorzucasz warzywa, podlewasz wszystko odrobine sosem sojowym. Dorzucasz świeżo ugotowany makaron, do tego sos jaki uważasz za odpowiedni. Ja użyłem ostrygowy + sojowy. Tyle :)
Wszystko zajęło