Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@BadSebastian: W gre nie gralem i ogladac raczej nie bede wiec nie wiem czy dana postac powinna byc biala, czarna, zielona czy niebieska.
Ale jak ogladalem jakiestam wywiady z premiery to wydaje mi sie ze jesli chodzi o glowna bahaterke mogli wybrac lepiej :P
@BadSebastian: Tez mnie mierzi to uczarnianie wszystkiego. Patrz np czarne elfy czy sniezka (sniezka czarna? no bez jaj - ksywke miala nie bez powodu :PP)
Ale tutaj chyba bym wolal lepiej dobrana postac, nawet czarna, zielona czy niebieska. (tym bardziej ze nie wiem jaki jest oryginal).
Nie powinienem tak mowic ale po prostu moje poczucie estetyki cierpi :P
@HansLanda88: :*
jaki self report xDDD
źródło: comment_16738702053MSBKf25fDqpUU8acgiCeo.jpg
Pobierz@BadSebastian: nie, nie był
źródło: comment_16738818186WU2VztChJFMmw1awFpn1v.jpg
Pobierz