zostaje stick/box niestety, ewentualnie jak masz konsole ps/xbox to tam też jest apka hbo
@janosikk: zainstalowałem na XSX ale tam jest problem taki, że każdy profil w konsoli w konsoli musi się logować oddzielnie do aplikacji a to chyba zabiera sloty.
@L3stko: hmm wątpię. Na ps5 normalnie po zalogowaniu mam do wyboru swój profil. Na tym samym profilu oglądam na apce wbudowanej w TV, na konsoli i w przeglądarce. No chyba, że xbox ma takie dziwne rozwiązanie.
Nie masz czasami chromecasta wbudowanego? wtedy mimo braku apki powinno zadziałać (niestety jako obsługiwane z telefonu tylko). Pewnie skoro piszesz, to nie masz, ale pytam dla pewności.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
#hbomax #thelastofus #android #androidtv
@MercedesBenizPolska: w stropie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janosikk: zainstalowałem na XSX ale tam jest problem taki, że każdy profil w konsoli w konsoli musi się logować oddzielnie do aplikacji a to chyba zabiera sloty.
Nie masz czasami chromecasta wbudowanego? wtedy mimo braku apki powinno zadziałać (niestety jako obsługiwane z telefonu tylko).
Pewnie skoro piszesz, to nie masz, ale pytam dla pewności.