Wpis z mikrobloga

kiedyś jak była samotna matka, to był wstyd dla rodziny

dziś się chwali w sieci

@lexico: chwali się? Uczciwie pisze. Ja rozumiem, chłopaki ze wsi, że u was to temat tabu, ale życie idzie dalej.
  • Odpowiedz
@DzazesOrozes: Laski są mega łatwe jak są po alkoholu, mają znaaaaacznie obniżone wymagania i chcą się r----ć. Miałem podobnie, raz tak zachlałem, że się do takiej grubszej (taka kebabowa, nie ludzik michelin) nawet przystawiałem, przelizałem się nawet z taką ale na chwilę wytrzeźwiałem, spojrzałem na nią, powiedziałem, że muszę iść i s----------m do akademca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@janosikk: O właśnie to. K---a laska żadnych bzdur nie piszę od razu wiadomo, że ma "bagaż". Nie chcesz takiej? Dajesz w lewo uczciwa sprawa. 100x lepsze to niż zwodzenie przez mówiąc a potem niespodzianka
  • Odpowiedz
@BanbaBanba: a co jeżeli hipotetycznie związała się z gościem, chłop zrobił jej dziecko i zaczął zdradzać? Dziewczyna o tym się dowiedziała i zerwała z chujkiem? To ma teraz siedzieć na wykopie i słuchać się was, że nie ma prawa już szukać chłopa bo wykopki tak każą?

A może ojciec zmarł? Miał wypadek?

A może dziecko urodziło się chore i ojciec
  • Odpowiedz
@BanbaBanba: Pany to nie je wcale zła opcja. Dziewuszka młodziutka, ładna, nic tylko się szybko zakręcić i drugiego strzelić coby się razem wychowywały. Jak ktoś chce mieć dzieci to ja bym nie skreślał tylko szybko działał xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@BanbaBanba: ale w zasadzie to o co Ci chodzi? Róznie w życiu bywa i dziewczyna z góry stawia sprawę jasno, pokazuje zainteresowania i dodatkowo wykształcenie. Jeśli nie jesteś zainteresowany to odrzucasz i tyle. To, że ma dziecko to znaczy, że do końca zycia ma być sama?
  • Odpowiedz
@BanbaBanba: Zawsze mnie zastanawia co czuliby ci ludzie gdyby wiedzieli, ze ktoś ich tu wrzuca i snuje teorie na temat ich życia. Laska pewnie nawet nie ma pojęcia, ze bycie samotna matka = bycie zerem, szukanie betankomatu, karuzela chadów itp., bo nigdy nie wchodziła w miejsca w internecie gdzie są takie treści. Powiem szczerze, ze ciekaw jestem co by pomyślała jakby tu weszła
  • Odpowiedz