Aktywne Wpisy
vfcvfc +5
od czasu gdy powiedziałem znajomym, że jem placki ziemniaczane z ketchupem uważają że jestem #!$%@?, więc chciałbym rozwiązać ten spór kto tu jest jebniety
#jedzenie #gotujzwykopem
#jedzenie #gotujzwykopem

Placki ziemniaczane z keczupem
- Jem 23.0% (157)
- Jesteś pojebany 77.0% (526)

Mega_Smieszek +76
Po co producent telefonu projektuje ergonomiczną i przyjemną w dotyku obudowę z dobrych materiałów skoro twoje chłopskie ręce nigdy jej nie dotkną bo nałożyłeś na telefon kawał taniej gumy.
I nie będzie wytrzymalszego wyświetlacza, lepszej obudowy, która absorbowałaby upadki bo taki chytry nosacz poleciał i kupił etui i szkło na wyświetlacz co o połowę zmniejsza jasność. Ale za to za 5 lat będzie miał stary telefon w dobrym stanie, którego będzie mógł opchnąć o stówkę więcej na allegro.
Nie będzie progresu, nie będzie niczego. Będą tylko stare dobrze zachowane smartfony, bo konsumenci rozwiązali problem za producentów.
#niepopularnaopinia #iphone #android
Czy używasz etui na telefon?
Etui ma 2 niepodważalne zalety (ma ich też więcej)
- polepsza chłyt telefonu
- mogę trzymać pod nim parę setek na czarną godzine
coraz #!$%@? jakość szkła w ekranach więc pękają jak dziewice na wycieczkach szkolnych. Połowa ludu dyma z pajęczyną na ekranie bo żal dupe ściska kupić nowy ekran xD
A druga sprawa to że spadnie słuchawa na róg i pęka jw wymienione dziewice szkolne. Wystarczyłoby wzmacniać rogi telefonu. Ale po co?
Lepiej wpieprzyć szkiełko na tył, żeby też się mogło rozpieprzyć xD
Ja ci podam jeszcze inny
@Ja-szczur: świadomy konsument, czytający jakieś recenzje przed zakupem?
Realne recenzje a nie reklamowe gówno?
nie za dużo wymagasz aby? xD