Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zauważyłem że kobiety mają bardzo dużą skłonność do wyciągania z Ciebie energii i radości która wcześniej Ci towarzyszyła, szczególnie w odniesieniu do pasji. Ta obsesja na punkcie tych rzeczy zanika i gdy sobie to zaczniesz uświadamiać, fakt ten zaczyna stawać się meczący. Kobieta widzi ze zajmujesz sie czyms ciekawym i interesujacym? Wpada w zlosc, w niezrozumienie, fochuje sie, a czasami zazdrosci ze poswiecam czas czemuś ale nie jej. Czemu tak jest?

Jestem w związku w którym czuje się ... sam nie wiem jak. Mam obok siebie kogoś kogo kocham, kogo wspieram i dażę ogromnym wsparciem równie często otrzymując to w zamian, ale jednocześnie moja obsesja na punkcie rzeczy, zadań, pasji jaką miałem wcześniej po prostu zanikła. Moja partnerka nie potrafi sobie znaleźć zajęcia poza praca, wyjściem do znajomych czy skrolowaniem Instagrama czy oglądaniem TV i w zasadzie nie jest pierwsza dziewczyna z która byłem która ma taki problem. Idzie spac o 21/22 bo mowi ze i tak nie ma co juz robic. Ja z kolei kiedy jest mi nudno zawsze potrafie cos wymyslic. Jest to tak meczace ze zaczynam zastanawiac sie czy to regula ktora trzeba zaakceptowac czy wyjatek ktory niestety mi sie trafil.

Jest mi zle ze musze sie tak mocno podporzadkowywac bo w przeciwnym wypadku bedzie foch.

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63c1e77801f4c80d1901547a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

CzarodziejskaEskimoska: po co sobie to robisz?
Czytales w ogole co napisales?

Ja nigdy w zyciu nie bylem w takiej sytuacji, Ty sie po prostu dajesz rozgrywac.

Co to znaczy, ze bedzie foch? Fochy jakies blaszi Ci dyktuja jak masz zyc? Kim Ty
  • Odpowiedz