Aktywne Wpisy
#dzieci hej zrobilem od zera takie drabinki dla dzieci , co byscie jeszcze dolozyli zeby je urozmaicic ?
snickers111a +8
#mecz #lewandowski ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że nawet lewy w skali światowej i w porównaniu do innych piłkarzy nie jest tak medialny? Chłop jest zaraz za messim u Ronaldo a mam wrażenie że na świecie to śledzą go tylko Polacy i niektórzy kibice Barcelony xD
Nie ukrywam że EFT to pierwsza poważna strzelanka która wciągnęła mnie bez końca, ale coraz bardziej dostaję doła z powodu aima i nie potrafię zlokalizować powodu.
Grałem w AimLabs, na większości testów wychodzi mi błąd celowania po lewej stronie, prawa niby lepiej. Gram i tu i w Tarkovie na tym samym DPI, praktycznie ustawiłem jedno i nie zmieniam.
Strzelanie w ruchomy cel to czarna magia dla mnie (headshoty).
Z praktyki, ile zajęło wam wypracowanie pamięci mięśniowej w tego typu grach? Mam około 300h i 2 sezony za sobą.
Dodatkowo, czy zez zbieżny lewego oka może mieć wpływ na to (noszę okulary korekcyjne ale tylko w kwestii ostrości widzenia, zez nadal jest widoczny).
Rady które ja dostałem kiedyś.
-celuj przed głową jak biegnie, a nie w głowę
-wstrzymuj oddech (ja ustawiłem sobie makro pod prawy klawisz, ale działało średnio)
-z bliska i