Wpis z mikrobloga

#mecz #lewandowski ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że nawet lewy w skali światowej i w porównaniu do innych piłkarzy nie jest tak medialny? Chłop jest zaraz za messim u Ronaldo a mam wrażenie że na świecie to śledzą go tylko Polacy i niektórzy kibice Barcelony xD
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@killer87 nie chodzi mi o rozpoznawalność wśród innych Polaków a wśród innych piłkarzy światowej klasy. Nawet po obserwujących na ig można zobaczyć że lewy nie ma takiej popularności
  • Odpowiedz
@snickers111a: proste, zasiedział się w Bayernie gdzie powiedzmy sobie szczerze kogo obchodzi Bundesliga(nie chodzi o poziom gry tylko popularność rozgrywek). Nie znam żadnego zawodnika z Bayernu który byłby mega popularny na cały świat.
Największe legendy budują dwa klubu Real i Barcelona, a niestety w Barcelonie znalazł się na "stare" lata gdzie większość i tak traktuje go jako dziadka, a nie młodą wschodzącą gwiazdę.
  • Odpowiedz
@kamil-talaga-18: ale głupoty p--------z, zawodnik z Bayernu znany na całym świecie? Kahn, Lahm, Ribery, beckenbauer Thomas i Gerda Müller chociażby to po pierwsze Nikt lewego w Barcelonie nie traktuje jako dziadka, ten typ ma 14 bramek w lidze gdzie k---a drugie miejsce ma 7 czyli dla jasności połowę mniej. O czym ty ziomuś p--------z?
  • Odpowiedz
  • 6
@snickers111a Jak jestem gdzieś za granicą trochę dalej niż Niemcy cz Czechy i mówię, że jestem z Polski jakiemuś randomowi to bardzo często pierwsze słowa jakie padają to Lewandowski...
  • Odpowiedz
@dwasiedem_ dokładnie to chciałem napisać. Wymieniłeś doskonałych piłkarzy ale nie wiem czy jemu o nich chodziło czy o jakieś tiktokowe s---------y.

W każdym razie też uważam, że mówienie, że w bayernie nie grał nikt z mega popularnych piłkarzy to przesada.

Był jeszcze Arjen Robben :)
  • Odpowiedz
@snickers111a nie do końca tak jest, jak latam na wakacje to widze dzieci w koszulkach Barcy z nazwiskiem Lewego, nawet w uk gdzie mieszkam i jest duże przywiązanie do swoich lokalnych drużyn, zdarza się ze dzieciaki biegają z dzikiem na plecach.
  • Odpowiedz