Aktywne Wpisy
Trabancik +604
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
LilaRogue +11
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
Właśnie spełniłem swoje największe marzenie podróżnicze. Razem z moją dziewczyną, której nie ma na zdjęciu, będziemy przez kilka miesięcy zwiedzać całą Polskę. Naszą podróż zaczynamy w Częstochowie. Nie mamy z góry ustalonego planu podróży no bo po co? Na bieżąco będziemy decydować gdzie pojedziemy w dalszej kolejności w zależności również od działań policji.
Gdyby ktoś chciał śledzić nasze przygody to zapraszam do obserwacji tagu - > #zabawawchowanego
Możesz również zaplusować pierwszy komentarz. Wtedy będę wolał Ciebie pod kolejnymi postami.
Oczywiście pojawia się pytanie do Was. Czego chcielibyście dowiedzieć się z moich relacji. Praktyczne porady, ceny na miejscu, ciekawostki na temat odwiedzanych miejsc, nasze przygody, sposoby ukrycia się przed policją? No i z jaką częstotliwością chcecie aby wrzucał posty i wolał Was?
Zapraszam również do obserwacji naszych profili w social mediach. Tam relacjonujemy na bieżąco.
#podroze #natura #wycieczka #turystyka #podrozujzwykopem #zainteresowania #bezplanu #pdk #heheszki
@KemezrpAkwils: Panie Jacku, proponuję podróż po miejscach największych morderstw w Polsce
1. Dlaczego jeden z najbardziej, jesli nie najbardziej oklepany kierunek w Polsce nazywasz spelnieniem najwiekszych marzen podrozniczych? To tak jakby o Egipcie napisac, ze zwiedzalo sie Afryke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Czemu sie atencjujesz na IG, fejsie i zydrurze zamiast cieszyc podroza?
3. Czemu wygladasz jak Jacek, a piszesz jak mongoł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)