Wpis z mikrobloga

@Kobieteria: już to raz pisałam na tagu, ale według mnie Tomek dostał delikatną sugestię od produkcji by potrzymać trochę widzów w większej niepewności i przestać się tak skupać tylko na Kasi. Jaki byłby sens gdyby do finału szedł twardo trzymając się jednej kobiety? I o ile wierzę, że on lubi Magdę i czuje do niej sympatię, to totalnie nie kupuję jego zainteresowania Moniką. W ogóle mam wrażenie, że pod względem
  • Odpowiedz
@Kobieteria: Kasia robi to samo co Dżoana, a wcześniej Amira, uznała, że już wygrała i neguje każdy ruch ze strony Tomka to innych kobiet, zachowania Magdy z kijem w dupie nie ma co komentować, bo faktycznie wyglada i zachowuje sie matka Tomka i wywołuje odruch wymiotny ... a Monia z wielkiej psiapsi Kasi zrobiła sie psiapsi Magdy i też jest żenująca.
  • Odpowiedz
@Tarka99: mnie wlasnie dziwilo bo od początku jak Monika była na dole on inicjowal z nia kontakt, przytulal , dotykał ale jakby o dziwo nie widzial zainteresowania. Za to nie kupuje tego zainteresowania z jej strony o czym mówiła ostatnio jemu. To jskby próba zatowania tyłka pod koniec. Jakoś nie widzę w życiu codziennym jego z Kasia , ani Magdą.
  • Odpowiedz