Aktywne Wpisy
drte111 +407
Przejechanie łba maszynką 80 zł XDD kiedy te ceny tak wywindowało i dlaczego barberzy tak odlecieli?
MrSyme +138
Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Ostatnio zacząłem czytać tom 1
Opowieści z malazańskiej księgi poległych czyli Ogrody księżyca i niestety jestem trochę przytłoczony tym co tam się dzieje.
Fakt, że za mną dopiero 200 stron ale ogrom postaci, wydarzeń, magicznych wkrętów, przedmiotów, istot i różnych intryg mnie zaczyna przerastać (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵) Dobrze, że na początku jest spis postaci, bo już chyba bym to sobie darował.
Pytanie moje brzmi, czy później będzie łatwiej się odnaleźć i będzie wszystko wytlumaczone? Bo chyba nie do końca się we wszystkim orientuję. Szkoda by było rzucić tym w cholere : )
#ksiazki #fantastyka
@Tatul: co? tam jest raptem 4 postaci na krzyż. i g---o sie dzieje. jak to sie moze wydawać komus skomplikowane to ja nie wiem.