Aktywne Wpisy
Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym
retropedro666 +20
Robiłem wiele podejść, i jedyne gry w których mi to wyszło to Overlordy i Tyranny - a więc gry zrobione specjalnie pod bycie złą postacią.
Jeżeli gra oferuje natomiast opcje wyboru bycia dobrym (mam tutaj na myśli dobry, a nie praworządnym goody two shoes), to nie mam siły grać jako zły. Dosłownie robi mi się przykro gdy jakiemuś dobrze napisanemu NPC jest przykro xD 99.99% moich przejść gier posiadających alignment chart to chaotyczny dobry xD
Biorę po 21,37zł z konta każdej drużyny i słucham państwa, jak do tego podejść?
#gry #pcmasterrace #rpg #bekazniebieskichpaskow #staregry
To kojarzy mi się Fable i Black&White
Składanie ludzi w ofierze, karmienia nimi chowańca, podbijanie siłowe innych osad.
A w Fable questy posiadały dobre i ale rozwiązanie a nawet były czary dostępne tylko dla dobrej postaci (nie pamiętam czy tylko dla złej też)
W Dragon Age: Origins można stworzyć dość złą postać (oczywiście dalej ratujesz świat). Jest kilka wyborów gdzie np. za profity możesz oddać dziecko demonowi, zamiast go wypędzić. Innym razem możesz doprowadzić do eksterminacji wioski, której niby pomagałeś itp.
Taka namiastka grania czarnym charakterem, aczkolwiek jednej postaci którą w tym stylu ukończyłem grę to dobrą bym nie nazwał.
Odpowiadając na pytanie, to nigdy nie gram kompletnie złą postacią, strasznie dziwne by to było xD, wolę postacie które mają