Aktywne Wpisy
marian-stefan +359
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +28
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
#depilacjalaserowa #modameska #medycyna #medycynaestetyczna #depilacja #zarost #looksmaxing
#problemypierwszegoswiata #niemadowodowzegomezwiedzial
Warto zrobić sobie depilacje laserową klaty? Ogólnie to golę klate i raczej nigdy nie będę chciał tam zapuszczać włosów. Nie przeliczam tego ma kase, chciałbym po prostu oszczędzić sobie nerwów z tym i mieć tam gładka skórę.
I mnie się tak podoba, i laski wolą takie klaty.
Wystarczy mi taki efekt, żeby te włosy były prawie niewidoczne. Nie musi być totalnie ma zero. Ile potrzeba takich zabiegów?
Kolejna sprawa, to depilacja zarostu twarzy. Z tym sie zastanawiam ale akurat mam argumenty za, a mianowicie to, że kiedyś może zechce zapuścić zarost. Jednakże aktualnie mam look, na takiego troche licealistę i ciągle chodzę ogolony (lv 25). Drugi argument za, to fakt że ten zarost u mnie jest przyzwoity i w przyszłości mógłbym z tego coś wyrzeźbić. Zarost na twarzy, to nie dywan na klacie, czesto dodaje uroku, także tutaj chyba nie ruszam nic na razie. Szkoda, ze muszę ciągle skrobać tą skórę...
Także, wypowie sie ktoś jak to wyglada z ta depilacją laserową? Efekt taki, jakbym nigdy tam wlosow nie mial?
Ja mam dość ciemne włosy, raczej bladą skórę. Robiłem sie laserem Palomar Vectus. Po 6-7 sesjach straciłem z 80-90% włosów. Pozostałe są cienkie i jasnawe, dość mocno rozproszone i jakieś tam rosnące z pieprzyków (pieprzyki nie lubią laserów, bo strzał laserem może stymulować raczka). Te pojedyncze włosy można dobić mniejszą głowicą lasera na wyższej mocy, albo
Komentarz usunięty przez autora
Z pieprzykami jest pewien problem, a mianowicie trochę ich mam w paru miejscach. Nie wiem, czy da się je jakos zasłonić?
A po zabiegu, czuć ból, czy tylko w trakcie?
Pieprzyki albo omijają albo ciągną białą kredką. Włosy w pieprzykach to raczej dla elektroepilacji.
Po zabiegu nic nie boli, może oprócz pośladów (czy raczej tej małej szczeliny między pośladkiem a udem) bo to delikatna skóra na której do tego siadasz.