#spamrussell #f1 Już jakiś czas temu zauważyłam, że jak napiszę coś o Russellu (stricte o jego intencjach czy wewnętrznej refleksji) tak jak np. parę dni temu tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/69833539/f1/#comment-247923069 to chłop jak daje później wywiad, to mówi niemal to samo. To jest ten sam mental.
@koralowiecc: Nie lubię go w c--j, ale życzę mu dobrego sezonu w 2023. Mam nadzieję, że Mercedes będzie kompetetywny, a Russell będzie aktywnie walczył o majstra i upokorzy bambo do tego stopnia, że psycha mu siądzie gdy zda sobie sprawę, że stracił szansę na zemstę na Maxie za Abu Dhabi 21 i rekordowy ósmy tytuł.
Jak Russell dokona skundlenia Oponeo i okaże się sigmą, który ma w------e w płaszczenie się
@koralowiecc: Koleś serwuje nam połączeniem korpomowy z jakimś własnym bagażem psychicznym podczas wywiadów. Nie wiem jaki wpływ miał na to Kubica i trudny sezon w Williamsie, ale zawsze jak jest rozmowa po wyścigu z Russelem to zaraz po usłyszeniu odczuć na temat pojazdu ją wyłączam bo mam wrażenie iż traktuje kamerę i mikrofon jak psychiatrę.
@RzutKamieniem: co takie krótkie komentarze? Zrób kolejny dwudziesto linijkowy wylew kogo lubisz a kogo nie lubisz ale kiedy będziesz lubił tego co teraz nie lubisz i co każdy ma w dupie
@bArrek: No, bo rozmawiam z kimś kto siedzi zamknięty w Choroszczy od 20 lat, więc pewnie masz problem ze zrozumieniem zdań złożonych i tekstu zawierającego, więcej niż sto znaków. Rozmawiam z neandertalem, więc gadam jak do neandertala.
@bArrek: Wyrażam opinię na temat osoby publicznej i używam wykrzyknika w postaci przekleństwa. Nic nadzwyczajnego na tagu. To ty wyskakujesz do mnie z głupią pasywnie-agresywną gadką w konwersacji, w której nikt cie nie uwzględniał. Sam zachowujesz się jak bydło to będziesz traktowany jak bydło i tyle.
Jak ci się nie podobają moje komentarze to daj na czarno, a nie ja sobie grzecznie na piszę opinię, a ty wyłazisz ze śmietnika
Mam nadzieję, że Mercedes będzie kompetetywny, a Russell będzie aktywnie walczył o majstra
@RzutKamieniem: pod koniec sezonu 2022 Wolff udzielił wywiadu, gdzie raczej jasno daje do zrozumienia, że Russell jest owszem, predestynowany na ich lidera, ale w międzyczasie powinien być ten "checkpoint" i odebranie "należytego" ósmego tytułu dla Hamiltona. Więc jeśli W14 będzie bolidem, którym można walczyć o tytuł, to sądzę, że Wolff już nakreślił szkic strategii Mercedesa na nowy sezon.
Już jakiś czas temu zauważyłam, że jak napiszę coś o Russellu (stricte o jego intencjach czy wewnętrznej refleksji) tak jak np. parę dni temu tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/69833539/f1/#comment-247923069
to chłop jak daje później wywiad, to mówi niemal to samo. To jest ten sam mental.
źródło: comment_1673195536ev7rRjCuRoCm0M1I6oVQOk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jak Russell dokona skundlenia Oponeo i okaże się sigmą, który ma w------e w płaszczenie się
@RzutKamieniem: wszystko zajebiście ale nikt nie pytał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1673197729MCfVpm65M2GMFq63ZOltJs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ale kupsztale stawiasz xDD posprzątaj lepiej po sobie i więcej nie brudź
Jak ci się nie podobają moje komentarze to daj na czarno, a nie ja sobie grzecznie na piszę opinię, a ty wyłazisz ze śmietnika
@RzutKamieniem: pod koniec sezonu 2022 Wolff udzielił wywiadu, gdzie raczej jasno daje do zrozumienia, że Russell jest owszem, predestynowany na ich lidera, ale w międzyczasie powinien być ten "checkpoint" i odebranie "należytego" ósmego tytułu dla Hamiltona. Więc jeśli W14 będzie bolidem, którym można walczyć o tytuł, to sądzę, że Wolff już nakreślił szkic strategii Mercedesa na nowy sezon.
Kwestia