Aktywne Wpisy

aspartamowy +89
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
Pixario +89
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

Kupujesz pałacyki, akcje spółek razem innymi graczami (np. mamą), sprzedajesz rafinerie itd.
#orlen #obajtek
źródło: comment_1673164040SrY6jIFKyuRpwNZigHiiK3.jpg
Pobierzźródło: comment_1673171825lFQzzAtUdTH8cOfq30QT6X.jpg
Pobierzźródło: comment_1673175836rV4SCKTBiLLc3Jw3LJHgOD.jpg
Pobierz@KK44: Przeniesienie do innej spółki byłoby dobrą kartą ratunkową. Zamiast więzienia, dobry byłoby przymusowy haracz np. "Spadają sondaże. Wesprzyj wielkie dzieło fundacji Lux Veritatis" :D
- Zawyżyłeś przez pół roku marżę na paliwie. Pobierz po 2 miliony od każdego z graczy
- Ten ch*j pie###lony! Brudna pała! - Pobierz milion od właściciela firmy Elektroplast.
- Za pół ceny możesz kupić dowolną działkę, na której znajduję się inny gracz. Gracz znajdujący się na odkupionym polu płaci bankowi dziesiętnokrotność czynszu.
#orlen #obajtek