Aktywne Wpisy

R2D2_z_Sosnowca +541
Amerykanie mordowali się z Anglikami, Francuzi z Niemcami, Portugalczycy z Hiszpanami, Irlandczycy z Anglikami, Szwedzi z Litwinami, Węgrzy z Rumunami, Austriacy z Czechami a Japończycy z Amerykanami i jakoś się wszyscy ze sobą dogadują natomiast Rosjanie myślą, że nagle jak przypomną o mordowaniu się Ukraińców z Polakami to rozpadnie się NATO i Polska wstrzyma dostawy broni by nie #!$%@?ć kacapa okupanta co grozi także Polsce. Skąd w ogóle ten pomysł by przy

ButtHurtAlert +225
Imho szkoda ze mamy rząd #!$%@?. Po wypowiedzi tego ambasadora Duda powinien zelenskego publicznie zapytać czy to oficjalne zdanie sojusznika i ochłodzić relacje do czasu wyjaśnień.
Ukraińcom się w dupach poprzewracało, polaczek daj to i tamto.
Zara przyjdzie jakis bladzman czy inny knur mówiąc ze to niegodna jest tak mówić o wielkim i dzielnym narodzie ukraińskim, w ogóle to tam wojna jest i jak onucą smie mowic cos krytycznego!!!
#ukraina #rosja #
Ukraińcom się w dupach poprzewracało, polaczek daj to i tamto.
Zara przyjdzie jakis bladzman czy inny knur mówiąc ze to niegodna jest tak mówić o wielkim i dzielnym narodzie ukraińskim, w ogóle to tam wojna jest i jak onucą smie mowic cos krytycznego!!!
#ukraina #rosja #
#przegryw
... sorry ze #!$%@? Ci zycie.
Klasycznie w takich przypadkach musze poinformowac, ze zostaje Ci w Europie wylacznie Estonia, gdzie age of consent wynosi 14 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozdrawiam
@Akuzativ94: Amen. Jakbym wylądował w małżeństwie z pierwszą (a chciałem jak pewnie każdy zakochany po raz pierwszy) to już byłbym po rozwodzie.
Po którymś związku red flagi wyczuwasz momentalnie i nie pakujesz się w gówno, umiesz stawiać granice, wiesz czego
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: czesto myslisz o innych spuszczających się facetach?
Jego problem polega na tym, ze to inne kobiety nie mogą uprawiać seksu tylko musza trzymać świeżego pieroga tylko dla niego tak na wszelki wypadek jakby wykopek łaskawie spojrzał na nie z góry XD
@Akuzativ94: głodny sytego nie zrozumie ¯_(ツ)_/¯
Jeśli nie, to jesteś #!$%@? hipokryta
Nie bez powodu, cnota u dziewczyny była bardzo ceniona przez setki lat.
Załóżmy że laska miała wcześniej przez kilka lat jednego stalego partnera, a autor jedna stała partnerkę. No i co, on jest OK i może brać ślub, a ona już nie? No #!$%@?, hipokryzja do kwadratu.
Rozumiem że fajnie byłoby mieć dziewice,
Akuzativ tego jeszcze nie napisał, ale podajrzewam, że równieżctak uważa - w czasie tych pierwszych " przechodnich" związków uczymy się. Jak żyć z drugim człowiekiem, jakie pojawiają się emocje i jak sobie z nimi radzić. Dzięki temu stajemy się lepszymi ludźmi i lepszymi partnerami. To zwiększa szansę, że kiedy poznamy potencjalną życiową partnerkę nie #!$%@? tego.
Na moim przykładzie. Jako nastolatek i trochę później byłem #!$%@?. Dopiero 10
Nie, nie ma tutaj sprzeczności i hipokryzji. Każdy ma prawo do własnych preferencji.
Kobieta ma prawo mieć swoje - np. wzrost, twarz, status, inteligencja, głos, zaradność - ja mam to wszystko.
Dlaczego nie mogę brać jako kryterium czystości kobiety jako kryterium pod przyszłą matkę moich ew. dzieci?
Nie narzekam na powodzenie ( ͡º ͜ʖ͡º
#!$%@?, z kim ja piszę na tym tagu? To faktycznie jest wylęgarnia debili wszelkiego rodzaju. Bez odbioru