Wpis z mikrobloga

@Kroledyp: ta druga mi się podoba, wygląda jak ładniejsze bmw, nigdy takiej na ulicy nie widziałem. Rozumiem, że to właśnie okolice 2005-2010roku? bo pasuje do tego okresu.
  • Odpowiedz
@Kroledyp: są alfami XD a tak na poważnie to włoski design stał się oklepany, bo polegał na zrobieniu kilku brył i lekkich zmianach każdej, zależnie od marki i kasy jaką wyłożono na dane auto XD

Rozumiem, że to właśnie okolice 2005-2010roku? bo pasuje do tego okresu.

@r5678: nope, auto klepane od 2016 roku XD
  • Odpowiedz
@Kroledyp: Giulietta ma w tym momencie 13 lat, więc ma prawo już nie zachwycać. Zresztą popatrz na konkurencję, które auto z 2010 roku wygląda nadal świeżo?

Co do Giulii to wybrałeś akurat zdjęcie biednego egzemplarza, a do tego w kiepskim kolorze. To auto nadal jest piękne i robi wrażenie na ulicy.
  • Odpowiedz
Giulietta ma w tym momencie 13 lat, więc ma prawo już nie zachwycać. Zresztą popatrz na konkurencję, które auto z 2010 roku wygląda nadal świeżo?

Co do Giulii to wybrałeś akurat zdjęcie biednego egzemplarza, a do tego w kiepskim kolorze. To auto nadal jest piękne i robi wrażenie na ulicy.

@dawinczi: niee, wygląda nadal nijako XD kiedyś jeden jupiter, nomen-omen fan alfy stwierdził że one jednak są nijakie i nie
SonyKrokiet - > Giulietta ma w tym momencie 13 lat, więc ma prawo już nie zachwycać. ...

źródło: comment_1673019055VdJgN9oXSwkfdURO8jWuKT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@SonyKrokiet: Dla mnie jedyna fura, która może konkurować z Giulią jeśli chodzi o design (biorąc pod uwagę rok wprowadzenia na rynek), to jest Mercedes C coupe. No ale coupe zwykle ma fajniejszą bryłę niż sedan. Reszta konkurencji jest jak dla mnie bezpłciowa (reszta Niemców) lub zbyt udziwniona (Azja)
  • Odpowiedz
@DzikiBomber: To tez jest ciekawy temat, właściwie można to nazwać syndromem alfy czy coś takiego. Zawszę jest tak samo jak się nowy model pokazuje to internet płonie, ludzie mdleją z zachwytu no wszyscy się zarzekają, że to jest właśnie to a w salonie? Kurz i pustka i nikt tego nie kupuję, tylko zachwyca się w necie a zakupu dokonuje w salonie VW
  • Odpowiedz
@Kroledyp: Bo alfa to nie jest racjonalny wybór jeśli chodzi o samochód. Podobnie jak motocykle ducati, są drogie w eksploatacji i trudne w serwisie. Mało kto chce się podejmować napraw, a dodatkowo mało kto u nas potrafi to zrobić dobrze.
  • Odpowiedz