Aktywne Wpisy

adisoniusz +124
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +212
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

Konfiguruje dla rodziny komputer kupiony na firmę (jednoosobowa działalność). Mam Office Home & Buisness który wpisuje się w zasady licencyjne ale mam zagwozdke.
Muszę jakoś specjalnie zakładać konto Microsoft dla firmy do celów służbowych? Czy wystarczy ze zaloguje się na dotychczas użytkowane konto Microsoft do celów prywatnych? Chodzi mi o same kwestie licencyjne.
źródło: comment_1673011057eZj8wx8l5nKfmb2vDe7XhE.jpg
Pobierz@Vader-Poland zależy od licencji, ale home and business aktywuje się na koncie prywatnym, licencje typowo firmowe potrzebują konta firmowego które można za darmo założyć