Wpis z mikrobloga

@lexico: Teraz już się odbugowało i widzę 5, ale nie wiem co to było, może jakieś boty, aby wpis wybił się w gorące czy po prostu błąd kiepskiego wykopu
  • Odpowiedz
@RiccardoGolodupiec: życie samotnej matki nie jest trudne,za to życie ojca takich dzieci już jest trudniejsze.Sam jakieś tam powodzenie u kobiet mam,ale nie mam zamiaru w związki wchodzic, zbyt dużo się napatrzyłem na te rozne przyjemności związane z tym, jakie ma wielu facetów.Nie mam zamiaru płacić przez następne 25 lat co miesiąc alimentów,a jeszcze dodatkowo być może nie tylko na dziecko, ale i matkę.Wspolczesnemu facetowi nie opłaca się wchodzenie w związek,
  • Odpowiedz
@RiccardoGolodupiec: Większość przypadków raczej pokrywa się z tym co napisał @BaZyL4 - kobiety naiwnie wierzą w to, że top chad będzie z nimi w szczęśliwym związku i życie będzie piękne. Oczywiście tak nie jest bo różowej prędzej czy później cokolwiek będzie nie pasowało a chad ma tyle opcji, że przy 1 grymasie kobiety może ją rzucić i brać się za następną. Szczerze to nawet współczuje tym różowym bo bycie
  • Odpowiedz
@BaZyL4: Chady bywają bardzo przekonujące ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ewentualnie coś typu "w gumie nie czuje". Jest XXI wiek i tyle możliwości antykoncepcji dla kobiet, że na prawdę trudno jest zajść w przypadkową ciążę. Niestety ta antykoncepcja ma bardzo dużą wadę - trzeba ją stosować ( ).
  • Odpowiedz
Sam jakieś tam powodzenie u kobiet mam,ale nie mam zamiaru w związki wchodzic, zbyt dużo się napatrzyłem na te rozne przyjemności związane z tym, jakie ma wielu facetów.Nie mam zamiaru płacić przez następne 25 lat co miesiąc alimentów

@Tom8:

Czyli zamiast poszukać takiej z rozumem to wszystkie do jednego worka wrzucasz xD
  • Odpowiedz
@RiccardoGolodupiec: "Racjonalne" myślenie kobiet (wystarczy na przeciętne jakieś forum babskie wejść i poczytać chwilę) = każda ma swoją definicję miłości, każda jest wyjątkowa, jednocześnie każda zgadza się, że bez "chemii" niczego więcej nie ma i nie będzie. Dobrze czują o co chodzi, ale wiedzą swoje, babskie copium jest oparte na wyparciu natury przez co nie potrafią dobrze zarządzać swoim prymitywem. Jadą na emocjonalno-hormonalnym autopilocie, i jeszcze nazywają to miłością (
  • Odpowiedz
  • 0
@Tom8 jak jest trudniejsze jak pracują na czarno i alimentów nie płacą w ogóle, albo jakieś minimalne zarobki pokazuje a reszta do kieszeni? Xd w większości tak to wygląda.
  • Odpowiedz
@RiccardoGolodupiec: będę robił za adwokata diabła, ale.... Kobiety wiążą się i rozwodzą nie tylko z chadami. Po ślubie często partner potrafi się zmienić nie do poznania. Rozwodzą się np ze względu na dobro dzieci,, uważasz że taka kobieta nie ma już prawa związać się z facetem?
  • Odpowiedz