ZNOWU TO ZROBILA! mira pilasiewicz znowu ugiela sie pod presja prawdopodbnie #bestiazewschodu i ukryla filmik tym razem z podzegaczka wojenna, chcialem wrzucic komentarz andromedy jaki umiescila pod tym filmikiem bo ewidentnie smierdzi od niej "zwyrolem z wykopu" (jako amerykanska agentka pozdrowila lukasza stanislawowskiego z chicago) #napierala
@grypa-grypowska: Dalej jest. To piękna historia, Piotrula czy na zloty fanów będę mógł wejść jeśli byłem szczepiony? Czy Ludiwiczek, Pablo lub Jastrząb mnie wyproszą? xD
@grypa-grypowska: Rwa, nie mogę. Znawcy tematu, bo zobaczyli film Maćka z Dvpy. Już dawno w wielu miejscach się zdezaktualizował, ze względu na zmianę wydania. xD
J---ć, podejrzałem tylko od frontu jakie tagi użyła Mira przy swoim filmie. Tak, na pewno kombinacje tych słów przeciętny user będzie wklepywał od razu w YT lub będą mu się łączyć z treścią innych filmów, które ogląda. xD
@bkce: na prywatnej karcie youtube jako niezalogowany nie widze tego filmiku na jej kanale, schowany jest, ale z twojego linku moge wejsc i dziala, wywiad z napierala z powrotem wrocil na swoje miejsce
@grypa-grypowska: Schowane mają oznaczenie "niepubliczny" koło tytułu. Prywatne, to wiadomo, tylko ludzie z rangą i właściciel. Może wyłapała po prostu typowego shadowbana za treści.
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#napierala
https://www.youtube.com/watch?v=kQHjZVQkeaw
J---ć, podejrzałem tylko od frontu jakie tagi użyła Mira przy swoim filmie. Tak, na pewno kombinacje tych słów przeciętny user będzie wklepywał od razu w YT lub będą mu się łączyć z treścią innych filmów, które ogląda. xD