Aktywne Wpisy
daeun +333
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +52
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Już nie wspominam o olaniu faktów typu że ten statek zabierający żniwiarke odleciał a nie miał zepsuty hak (błąd w fabule) albo wciśnięcie murzynki na siłę zamiast planetologa. Jego smierc też chyba była inna niż podano, z tego co pamiętam to zostawili go na pustynii gdzie miał długą halucynacje i rozkminy na temat zmiany krajobrazu i wspomnienia ojca a tu jeb nóż w plecy i elo lecimy kręcić kolejne ckliwe ujęcia, walić dialogi które były siłą tej książki, przecież avatar pokazał że ujęcia z generowanymi komputerowo obrazami to sukces finansowy dawaj mniej dialogów.
Nie polecam, w złym kierunku to idzie.
#takaprawda
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zarzucasz mi pisanie opinii poza filmwebem a ty co robisz hipokrytko xd.
Zero klimatu z książek.
Ciekawe czemu nie przedstawili ze jak Pół zabija tego który go wyzwał to może sobie zabrać na własność jego żonę? Bo co kobieta to przedmiot?
No skandal! To mogli zrobić film np Mars i nie udawać że robią coś porządnego.