Zastanawiam się nad zmianą Renault Kadjara 2021 na Lexusa UX - cenowo wychodzi całkiem okej za rocznik 2022. Lexus będzie dużo mniejszy? Co myślicie o tej zmianie?
@ksiak: Uwielbiam ( ͡°͜ʖ͡°) Wiem, wiem, ale Qashqai tej generacji był nieco bardziej trzeszczący, ten 2022 zresztą też. Zegary rezonowały przy prędkości ok. 55 km/h ( ͡°ʖ̯͡°)
@ksiak: Modele premium raczej nie trzeszczą, macalem LSa, nową 7 - tutaj nie trzeszczy przy macaniu. Dopóki nie macasz nie trzeszczy większość modeli - w Nissanie rezonans był przy równomiernej jeździe po płaskiej jak stół drodze, a z tym nie spotkałem się nawet w Fabii (✌゚∀゚)☞
No i jeszcze BMW z serii F poniżej serii 5 potrafiło rezonować w trakcie jazdy, ale w G
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#motoryzacja #samochody #renault #lexus
@Arhkoe: Kadjar nie gnije, Lexus tak.
Użytkuje samochody średnio 2 lata, ocynk, czy jego brak ma dla mnie drugorzędne znaczenie
@Arhkoe: czyli wolisz wspierać patologię, nie ma sprawy.
P.S. Kadjar to jest tak naprawdę Qashqai w innej budzie.
@Arhkoe: wskaż które nie. Bo jak mnie pamięć nie myli nawet AMG trzeszczało.
No i jeszcze BMW z serii F poniżej serii 5 potrafiło rezonować w trakcie jazdy, ale w G
@Arhkoe: czyli GLB to nie jest premium jeszcze?
https://www.youtube.com/shorts/D_JNAxsQCVs
Amg to też nie jest