Aktywne Wpisy
hdeck +183
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
viero +40
Przecież to jest mega zajebiste rozwiązanie, prowadziłem auto i otwierałem/zamykałem sobie butelkę jedną ręką, musicie tylko polaczki zmienić przyzwyczajenia, pewnie wasi dziadowie jak się przesiadali z konia do samochodu to też narzekali jakie to skomplikowane, bo trzeba naciskać sprzęgło żeby zmienić bieg a do kunia wystarczy powiedzieć wio i prrr xd
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
#bekazpisu #polityka
@BomBom: Ona mówi ze swojej perspektywy. Gdyby spadły, byłoby źle, bo nie ruchaliby nas na każdym litrze tak mocno, jak teraz. Zauważ, że nie powiedziała, że gdyby wzrosły to byłoby źle, tylko, że byłby krzyk.
Tak jak Ławrow mówiący w ONZ o nazistach z Kijowa. Wie, że nikt mu nie wierzy ale mówi co musi mówić.
Komentarz usunięty przez moderatora
Śmiecie zmieniają narracje tak żeby brzmiała, ze opozycja chce wiekszych cen na Orlenie
Komentarz usunięty przez autora
@BomBom: @MOSS-FETT: @niedzwiedzmis: przecież tak by było. Byście pytali jak to jest możliwe że VAT wzrósł o 15 punktów, a ceny spadły.
Ale wstyd teraz odezwać się do znajomych w innych krajach, ktorym polecałem polskie gory, mazury, starowki w Krakowie i Toruniu, imprezy w Warszawie... teraz wyhdzie, ze ich oszukalem bo powinienem im polecić tournee po orlenach i tradycyjne polskie hot dogi z bogatym wyborem sosów
@BomBom zakaz ćpania źle, ktoś ćpa źle, wam się nigdy nie dogodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)