Wpis z mikrobloga

Powiedziała mi że chciałaby żebyśmy byli razem, że zamiast od razu ze mną spróbować to latała jak głupia do innych.

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie, to nie ma prawa się udać. Ja bym od razu dystansował po takim tekście.

Przy podejmowaniu jakichkolwiek decyzji w związku z nią pamiętaj, żeby brać na siebie samego poprawkę,
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania ciężka sprawa Mirasie. Z jednej strony nie byłeś/jesteś jej pierwszym wyborem, z drugiej byłeś jej orbiterem przez dłuższy czas i w końcu otrzymałeś nagrodę - chociaż tyle. Ja bym obserwował ją na razie i się nie podniecał za bardzo( ͡º ͜ʖ͡º) I jak koledzy powiedzieli testy na ojcostwo jak coś.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: To nie jest ciężka sprawa. Laska się przejechała na łobuzach i myśli, że jak da miłemu beciakowi to z nią zechce być, ha tfu. Same red flagi a Ty latasz za taka cichodajką szukająca przygód lol

Laska została odrzucona od enrique i Ty byłeś tylko zapchajdziura. Skoczyła na Twojego khutasa bo potrzebowała walidacji - chciała się czuć komuś potrzebna i to wlasnie w Tobie zobaczyła
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak ci się rzeczywiście podoba to ja bym na twoim miejscu korzystał, potraktuj to jak zabawe i wyciągnij z tego tyle frajdy ile jesteś w stanie. Tylko nie przyzwyczjaj sie do niej za bardzo, bo i tak się pewnie w końcu puści xd. Potraktuj to jak darmowe wypożyczenie spoko fury, z jednej strony przykro, bo wiesz, ze na chwile, ale co sie pobawisz to twoje.
  • Odpowiedz