Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +44
Po ślubie nazwisko powinna zmienić ta osoba, która chce, obie, bądź żadna, a nie, że w 99,9% przypadków MUSI to być kobieta, bo tak pambuk kazał i chłopy w spódnicy xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
BarkaMleczna +136
Dlaczego trafiam na żonatych? Szukam kogoś, kto będzie z jednej strony ziomkiem od siłki, wyjść na miasto oraz opierdzielenia pizzy na pół oglądając mecz, a z drugiej kurcze jest spoko w łóżku. Na więkrzość ogłoszeń na #lento #grindr #fellow dostaje odpowiedzi od żonatych. I trafiłem raz na takiego co spełniał moje oczekiwania, ale dostał olany po tekście "bo ja chcę ukryć że lubię m+m". A w więkrzości ok, ale "anon ja chcę dyskretnie, bo mam żonę i nie wyjdziemy razem na miasto i siłownie". #!$%@? co robię źle że na takie ameby trafiam i co się stało że co chwila #p0lak jest bi ostatnio
@bialyodkurzacz: homopropaganda i jakość p0lek
Okey, ale mówi się "idę na siłownię" i #!$%@?.
Sam miałem taką żonę co nawet do garażu nie pozwalala chodzić, z rodziną mnie skłóciła. "Bo ja chcę mieć Ciebie dla siebie" tak mówiła, a sama się bolcowala jak w trasie byłem.
I najlepsze to jest tu dyskrecja, żona nie może się
Kiedyś spotkałem się z taką para gdzie on był bi i lepszej akcji to nie miałem. I widać było, że oboje czerpią z tego satysfakcję. No ale u nas zaściankowość panuje.
A ile jest par, gdzie oboje mają jakieś fantazje nawet te same ale nie otworzą
Sam miałem taką zaborczą babę i nie wyobrażasz sobie jakie jazdy potrafia robić. Moja ex przyjeżdżała do mnie do roboty i losowe laski w robocie wyzywała od kurde, że męża jej zabrały. A #!$%@? księżniczka 2 lata ma bezrobociu siedziała, bo rzuciła ciepła posadkę w