Aktywne Wpisy
Mbaa +54

lskx +18
#raportzpanstwasrodka
Obejrzałem sobie w końcu Filippe. Ja pierle. Z Filippo miałem kontakt na Discordzie przed moim urlopem, mniej więcej w czerwcu. Pisaliśmy po angielskiemu. Dziś do tego dodaję wielkie "XD". Ja mu nie pomogłem ani trochę, zasugerowałem jedynie, że mogę mu wysłać starego iPhone’a do nagrywania w tym UK, ale po tygodniówce miał już nowy telefon. Później, od lipca do października, korzystałem z pogody w Unii Europejskiej i miałem uniwersum
Obejrzałem sobie w końcu Filippe. Ja pierle. Z Filippo miałem kontakt na Discordzie przed moim urlopem, mniej więcej w czerwcu. Pisaliśmy po angielskiemu. Dziś do tego dodaję wielkie "XD". Ja mu nie pomogłem ani trochę, zasugerowałem jedynie, że mogę mu wysłać starego iPhone’a do nagrywania w tym UK, ale po tygodniówce miał już nowy telefon. Później, od lipca do października, korzystałem z pogody w Unii Europejskiej i miałem uniwersum

Przy okazji #sotd #perfumy - Gucci guilty absolute. Ta skóra (。◕‿‿◕。)
A jak u Was?
źródło: comment_1672816994TWWvueqWulWySnQGYx81eh.jpg
Pobierz@DrHouse10: wiśnia, cynamon, korzenie? Jak to się komponuje?
ale ważniejsze pytanie - co to za basisko w tle? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1672818056Mcxkju5FOTJ4xQBdIlqDfe.jpg
Pobierz@Dieqx: Jak masz jeden automat, to rotomat jest wyłącznie zbędnym gadżetem. Może spokojnie poleżeć 1-2 tygodnie w szufladzie i nic mu się nie stanie. Ważne żeby tylko od czasu do czasu go "rozruszać".
To tak w ramach rady. Zrobisz jak uważasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marmite: Tymczasem portfel:
źródło: comment_1672820345V9FKvFXHZDHzhvKXMcKZbn.jpg
Pobierz