Aktywne Wpisy
edenptlg +536

Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@Crankees: Ale w jaki sposób nie jest publiczne? Przecież pokazał wszystkie faktury na
@Crankees: Źle liczysz, bo liczysz wskaźnik inflacji, a nie realny wzrost cen karmy na przestrzeni danego czasu. Zobacz mój post, https://www.wykop.pl/wpis/69830811/sawardega-jako-ze-rowniez-jestem-wlascicielem-czwo/ gdzie ukazałem jak sytuacja cenowa wyglądała na dwóch karmach które wcześniej kupował dla psiaków.
Problemu nie mam. Dokładać od siebie nie musiał nawet nic.
Po prostu mierzi mnie to, że osoba która często sprawdza każdy szczegół w jakiejś dramie, sama nie może dokładnie określić ile że wszystkiego zarobił i ile
Znalazłem jeden shot, na którym nie ma faktur to potwierdzenia zakupów, na dodatek jakość jest jest bardzo słaba. Shot nie wiadomo jak długo będzie bo sam się przyznał, że kasuje shoty z kanałów, które nie dzieła się zyskiem.
Publiczny znaczy, że jest dostępny dla każdego a zapis z live'a, który jest za "paywallem" nie nazwałbym publicznym.