Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +18
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
M4rcinS +320
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
#heheszki #dragonball
A napluje komuś w twarz, i tak mi nic nie zrobi. To poziom, który powinieneś rozumieć.
Zresztą więcej od Ciebie nie oczekuje.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Papudrak: dokładnie, dlatego nadal uważam, że im mniej ludzi będzie wyznawać jakieś religie, tym społeczeństwo będzie mądrzejsze. Taki z ciebie wielki katolik, a co drugie słowo to tylko wyzywasz, bo brak ci normalnego języka w gębie, taki jesteś wielce inteligencik, ale to akurat norma. Ludzie prości tylko to potrafią, gdy brak im innych argumentów. Nie pisz więcej, bo szkoda mi na ciebie czasu.