Aktywne Wpisy
naprawili już to gówno?
some_ONE +8
#!$%@? ciągle się #!$%@? i ledwo działa xddd
A przecież tam wszystko miało działać w przeciwieństwie do wykopu, wystarczyło trochę użytkowników i peirdolnęło, to ciekawe co by się z #!$%@? stało podczas jakiegoś meczu przy takiej liczbie userów.
Oczywiście tłumaczą się ddosem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hejto
A przecież tam wszystko miało działać w przeciwieństwie do wykopu, wystarczyło trochę użytkowników i peirdolnęło, to ciekawe co by się z #!$%@? stało podczas jakiegoś meczu przy takiej liczbie userów.
Oczywiście tłumaczą się ddosem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hejto
#przegryw #redpill #bekazprzegrywow
Komentarz usunięty przez autora
@prawilnik: Zgadzam się z tym. To coś takiego jak te wszelkie kursy ,,podrywania'' dla przegrywów.
Nie masz dziewczyny bo:
- nie masz min 180cm
- nie masz szczęki czada, hunter eyes, i bujnego zarostu
- nie masz atletycznej sylwetki
Co jest kompletną bzdurą
@BlackpillNaCalego: miałeś kiedyś partnerkę? Po nicku widzę,że nie
Blackpillowcy mają tą przykrość, że
@eaiouh: w większości oczywiście, że tak
Komentarz usunięty przez autora
@BlackpillNaCalego: odpal sobie facebooka jak masz lub instagrama i zobacz sobie tam znajomych (o ile masz) i sprawdź ile tam twoich koleżanek z lat szkolnych jest teraz z 2 metrowymi Czadami o sylwetce kulturysty, albo ile twoich znajomych będących w związku wygląda jak Massimo z 365 dni.
@technojezus: Jeżdżę starym golfem bo na taki mnie stać, jakbym mógł jeździć Ferrari, uwierz mi, jeździł bym Ferrari
Ponowie swoje pytanie:
Czy myślisz, że ich doświadczenia są gorsze bo
@YouCanCallMeBillieGates: Ja też bym chciał mieć 195cm, też bym chciał mieć lepszą genetykę bicepsów, chciałbym bujniejszą brodę, ale NIE MAM i nic na to nie poradzę, ale nie wmawiam sobie, że przez to jestem gorszy jak Wy czy, że nie będę miał partnerki, którą zresztą mam mając 180cm. Masa moich znajomych mając mniej niż ja i nie ćwicząc
@technojezus:
@YouCanCallMeBillieGates: takie osoby mają wady genetyczne, to jest co innego.
Mam 25, moi znajomi są z przedzialu 23-26. Ci co są w zwiazkach, uwazam ze sa szczęśliwi
@Miguelos: osoby, które według blackpilla, to jakieś odpady społeczne, mają normalnie partnerki, rodziny, dzieci, albo nie są prawiczkami. Tyle z tego blackpilla waszego
Blackpill to nauka, nie ma znaczenia czy sojakom takim jak ty to pasuje, czy nie
@SuperTimor435: Może dlatego, ponieważ mężczyźni są statystycznie wyżsi od kobiet? ¯\_(ツ)_/¯
Więc co Ty mi tutaj wypisujesz?
@technojezus: jeśli nie istnieją, to skąd się biorą wymienieni przez ciebie nieudacznicy życiowi i przegrywy? Z powietrza? Czy może z kapusty? Odpowiem ci: zostaliśmy odrzuceni przez nasze geny, które zostały uznane przez tzw. społeczeństwo za ułomne - i w konsekwencji tego zostaliśmy zepchnięci na margines życia.
@ArmageddonPrzeciwBladziom: bo wierza w takie głupoty.
,,Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą" idealnie to oprócz takich przegrywów pokazuja wyborcy pis. Rząd ich rucha ile wlezie, mówi głupoty, kradną, a ci nadal w ich wierzą, brobią i na nich głosują.
Sorry
P.S. coś tam ćwiczę, ale startowałem z bardzo niskiego pułapu i postępy są mizerne
Jak jesteś wrakiem psychicznym, to udaj się do specjalisty. Nadal nie wiem, gdzie Ty problem jakiś widzisz.
@Kindybal_xD: przecież to jest normalny wzrost czlowieku, praktycznie każda różowa w Polsce jest od ciebie mniejsza. Średni wzrost kobiet w Polsce na rok 2021 to 165cm ¯\_(ツ)_/¯
Ty myślisz, że ludzie z zakolami nie mają partnetek xD?
Masz zakola, to się gol na krótko/lyso, no gdzie Ty masz problem?. Byłeś na wizycie u dermatologa? Ja mialem kiedys jakies
Nie mają z zakolami w moim wieku. Stare pryki mnie nie interesują.
Trądzik nie schodzi mimu stosowanych leków
@Kindybal_xD: nie musi być