Wpis z mikrobloga

@technojezus: Nie można powiedzieć, że te "pigułki" nie istnieją. Bo to tylko potoczne określenie pewnych mechanizmów społecznych które od setek lat funkcjonują.

Od zawsze funkcjonował typ mężczyzny o średniej urodzie, ale bardzo ogarnięty i zadbany. Dający porady: noo zadbaj o siebie, ładnie się ubierz! W dzisiejszym slangu określili by go redpillowcem.

Od zawsze funkcjonowal typ mężczyzny, który daje rady: "kobiety patrzą na charakter i dobre serce". W dzisiejszym slangu określili by
@technojezus: Na tyle ile różnych grup w necie widziałem przez całe życie tak blackpill jest jedną z najbardziej ugruntowanych w badaniach naukowych i próba zaprzeczeniu, że liczy się wygląd zwłaszcza w obecnych czasach to jak mówienie, że ziemia jest plaska. Tak, są wyjątki od tej reguły jak ludzie co mają partnerki pomimo bycia np niepełnosprawnym, niższym, brzydszym etc ale dla większości populacji to jest nie osiągalne.

Blackpillowcy mają tą przykrość, że
to raczej ja ci współczuję, negowanie blackpilla równa się z upośledzeniem umysłowym

@BlackpillNaCalego: odpal sobie facebooka jak masz lub instagrama i zobacz sobie tam znajomych (o ile masz) i sprawdź ile tam twoich koleżanek z lat szkolnych jest teraz z 2 metrowymi Czadami o sylwetce kulturysty, albo ile twoich znajomych będących w związku wygląda jak Massimo z 365 dni.
Na tyle ile różnych grup w necie widziałem przez całe życie tak blackpill jest jedną z najbardziej ugruntowanych w badaniach naukowych i próba zaprzeczeniu, że liczy się wygląd zwłaszcza w obecnych czasach to jak mówienie, że ziemia jest plaska. Tak, są wyjątki od tej reguły jak ludzie co mają partnerki pomimo bycia np niepełnosprawnym, niższym, brzydszym etc ale dla większości populacji to jest nie osiągalne.

Blackpillowcy mają tą przykrość, że doszli do
to samo co pisałem wyżej, sprawdź sobie swoich znajomych czy najbliższą rodzinę (braci/siostry/kuzyni) i ile z nich wygląda jak ten wasze ,,czady''. Bo nie będę pisał swoich przykładów, bo wiadomo, że napiszecie, że to bzdury, albo ten wasz argument o ,,160cm #!$%@?''

@technojezus: Jeżdżę starym golfem bo na taki mnie stać, jakbym mógł jeździć Ferrari, uwierz mi, jeździł bym Ferrari

Ponowie swoje pytanie:
Czy myślisz, że ich doświadczenia są gorsze bo
Czy myślisz, że ich doświadczenia są gorsze bo ty ich nigdy nie doświadczyłeś?

@YouCanCallMeBillieGates: Ja też bym chciał mieć 195cm, też bym chciał mieć lepszą genetykę bicepsów, chciałbym bujniejszą brodę, ale NIE MAM i nic na to nie poradzę, ale nie wmawiam sobie, że przez to jestem gorszy jak Wy czy, że nie będę miał partnerki, którą zresztą mam mając 180cm. Masa moich znajomych mając mniej niż ja i nie ćwicząc
Ja też bym chciał mieć 195cm, też bym chciał mieć lepszą genetykę bicepsów, chciałbym bujniejszą brodę, ale NIE MAM i nic na to nie poradzę, ale nie wmawiam sobie, że przez to jestem gorszy jak Wy czy, że nie będę miał partnerki, którą zresztą mam mając 180cm. Masa moich znajomych mając mniej niż ja i nie ćwicząc jest w szczęśliwych związakch, a niektórzy są już po ślubie czy mają dzieci.

@technojezus:
Że osoby jak #przemcel nie istnieją?

@YouCanCallMeBillieGates: takie osoby mają wady genetyczne, to jest co innego.

Ile lat masz, ile lat mają twoi znajomi, jak myślisz, jak są szczęśliwi obecnie i jak będą szczęśliwi w przyszłości?

Mam 25, moi znajomi są z przedzialu 23-26. Ci co są w zwiazkach, uwazam ze sa szczęśliwi

I nie masz co pisać do mnie Wy, bo może 6 w genetycznej loterii nie wygrałem to i
Ale to jest jasne że jeżeli nie masz tych cech to JESTEŚ dla kobiet gorszy. Na tym właśnie polega przyjęcie czarnej pigułki. Fakty są faktami.

@Miguelos: osoby, które według blackpilla, to jakieś odpady społeczne, mają normalnie partnerki, rodziny, dzieci, albo nie są prawiczkami. Tyle z tego blackpilla waszego
Według badań zrobionych na 12tyś par w Holandii w 4% związków kobieta jest wyższa od mężczyzny.

@SuperTimor435: Może dlatego, ponieważ mężczyźni są statystycznie wyżsi od kobiet? ¯\_(ツ)_/¯
Więc co Ty mi tutaj wypisujesz?
tego typu głopoty nie istnieją i sa postowane wyłącznie przez nieudaczników życiowych, przegrywów czy trolli

@technojezus: jeśli nie istnieją, to skąd się biorą wymienieni przez ciebie nieudacznicy życiowi i przegrywy? Z powietrza? Czy może z kapusty? Odpowiem ci: zostaliśmy odrzuceni przez nasze geny, które zostały uznane przez tzw. społeczeństwo za ułomne - i w konsekwencji tego zostaliśmy zepchnięci na margines życia.
jeśli nie istnieją, to skąd się biorą wymienieni przez ciebie nieudacznicy życiowi i przegrywy? Z powietrza?

@ArmageddonPrzeciwBladziom: bo wierza w takie głupoty.
,,Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą" idealnie to oprócz takich przegrywów pokazuja wyborcy pis. Rząd ich rucha ile wlezie, mówi głupoty, kradną, a ci nadal w ich wierzą, brobią i na nich głosują.

Odpowiem ci: zostaliśmy odrzuceni przez nasze geny, które zostały uznane przez tzw. społeczeństwo za ułomne
@technojezus: 173 cm wzrostu, wąski frame jak nastolatek, okrągła chłopska morda ze słabą żuchwą, duże, okrągłe oczy ofiary z rzęsami jak baba, dziedziczne wory pod oczami, zakola Norw ood 2 lub nawet 3, słaby przyrost masy mięśniowej, krótkie ale grube bydlątko 13 cm z tendencją do przekrzywienia w lewo, z rzeczy których nie widać - słabe IQ ok. 106 - za niskie do solidnych i wysokpłatnych zawodów technicznych. Jeśli uważasz, że
@technojezus: podałem ci podstawowe parametry. Co twoim zdaniem napisałem źle? Czego chcesz więcej? Moje CV? Autobiografię mam napisać i wysłać ci na priv, żebyś uwierzył w mizerię mojej egzystencji i wyciągnął wnioski co do jej przyczyn? Przyczynami są te podstawowe parametry, które ci podałem. Przegrywałem życie na całej linii wiele lat przed poznaniem elementów blackpilla i założeniem konta na wykopie, więc nikt mi mózgu nie zlasował. Blackpill tylko przypieczętował to, co
Ok teraz spróbuj coś ugrać z 175cm wzrostu, zakolami i trądzikiem (leczę się)

@Kindybal_xD: przecież to jest normalny wzrost czlowieku, praktycznie każda różowa w Polsce jest od ciebie mniejsza. Średni wzrost kobiet w Polsce na rok 2021 to 165cm ¯\_(ツ)_/¯

Ty myślisz, że ludzie z zakolami nie mają partnetek xD?

Masz zakola, to się gol na krótko/lyso, no gdzie Ty masz problem?. Byłeś na wizycie u dermatologa? Ja mialem kiedys jakies
@kamil150794: koliego, czy ty czytasz ten wątek i widzisz co tu się dzieje? Niektórym można tłuc do głowy, podawać dane i tlumaczyć jak jest, a oni i tak będą się zapierać, że przecież wszystko jest zaj***ście, nie widzą żadnych problemów, a jeśli jesteśmy na dnie, to tylko nasza wina. No tak, bo przecież każdy jest kowalem własnego losu. Szkoda tylko, że niektórzy dostali na starcie, do jego wykucia młot mitycznego boga
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@technojezus: Tak jestem wyższy ale różnica wzrostu musi być duża bo szpilki itp.

Nie mają z zakolami w moim wieku. Stare pryki mnie nie interesują.

Trądzik nie schodzi mimu stosowanych leków