Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +142
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +107
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

dzisiejszy solidni zawodnicy - rzucaja 37% 3pts, byliby ASG 10-15 lat temu, czesto max playerzy
Taki Anfree Simmons 10-12 bedac druga opcja w teamie miadzyłby by lige shootingiem, gdzie Ray Allen był wtedy uwazany za najlepszego shootera w
@DzdzystyDzejson: na jakich zasadach? Z lat 80 90 czy 00? Porównywanie różnych okresów mija się z jakikolwiek celem, przecież taki shaq w prime na zasadach z lat 80 sam wygrałby te mecze a dzisiejsi kosmici jak choćby kura byliby przeciętni i raczej drugą połowę spędzali by na ostrym dyżurze
@parooow: a będzie tylko lepiej (。◕
dodałem lata, bo moja wypowiedz nie miała sensu
@MichuB: widzialem ostatnio grafike, ze ktos pobił rekord w tym sezonie najszybciej zdobytych 200 pts lub 300 3
Najlepiej obecna defensywe, na poziomie amatorskim pokazuje obrona najlepszego gracza Hawks w meczu z Warriors: gdyby nie jego glupota to po
źródło: comment_1672806853PkhVcpKB1QasROAB4lwmNU.jpg
Pobierz@nobrainer: Nie będą