Aktywne Wpisy

Graner +55
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera

viero +337
Może nie ma transmisji z finału ligi Europy w telewizji polskiej ale za to jest z rocznicy śmierci Jadwigi Kaczyńskiej #mecz

Chciałem rok ważnosci konta odpalić i mam komunikat: "usługa chwilowo niedostępna"
Najlepsze jest, ze nie ma informacji dlaczego, zachłanni operatorzy nie potrafią ogarnąć prostego komunikatora, albo aby wyświetlał kod błedu itp. co za januszerstwo.
W formularzu u nich na stronie jest tylko kilka tematów, nie ma nic typu: zadaj pytanie / mam problem / itp..
#pytanie #siecikomorkowe #pytaniedoeksperta #telefony
Komentarz usunięty przez autora
*147#
i aktywne promocje` *136#.