Aktywne Wpisy

#randki Idę dzisiaj z dziewczyną poznaną w pracy (McDonald) na randkę do kina. Ukrainka, ale zna bardzo dobrze polski i jest na prawdę ładna. Jakieś rady? Ostatni raz byłem na randce z dwa lata temu xD

Gawith_Apricot +114
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Plusy:
- to był bardzo udany rok zawodowo, awansowałem na stanowisko dyrektora, dostałem sporą premię roczną i kilka nagród, w tym najcenniejszą dla mnie (Best People Manager) bo po nominacji i argumentacji moich podwładnych
- schudłem 19kg (101.9kg ---> 82.4kg) (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
- przeszedłem i przebiegłem ponad 2500km i co najważniejsze ,zacząłem czerpać z tego ruchu niezłą frajdę
- celem czytelniczym na ten rok było 128 książek, nie udało się, kończę rok z wynikiem 370 (spora część na #bookmeter )
Minusy:
- przez spadek wagi musiałem wymienić niemal wszystkie ulubione ciuchy :(
- miałem mniej wolnego czasu na granie w gry i spędzanie czasu w domu
- pracowałem trochę za dużo, a na pewno więcej niż planowałem
Był to dobry rok i już się nie mogę doczekać tego, co czeka mnie w 2023.
#podsumowanie2022 #sylwesterzwykopem
Imponujacy wynik. przyznam, że często dzięki Twoim recenzjom łapie zajawkę na niektóre pozycje.
Sprawdzałeś ile dziennie czasu spędzasz na czytaniu?
Czytasz tylko dla przyjemności czy też w celu rozwoju zawodowego? Jeśli dobrze wyłapałem, to do czasu awansu byłeś PM?
Najważniejsze pytanie z listy, przy takim maszynowym przemiale, jak u Ciebie wygląda retencja wiedzy? Za 5 lat możesz nawet nie pamiętać że coś
Dziękuję, miło słyszeć, bo uważam, że nie umiem pisać ciekawych recenzji, to był też powód, dla któego zniknąłem z tagu na jakiś czas.