Aktywne Wpisy
3x32 +25
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
badreligion66 +417
#sylwesterzwykopem ##!$%@? #samotnosc #fobiaspoleczna #autyzm #pytanie #kiciochpyta #gownowpis
Komentarz usunięty przez autora
to juz wole nie mieć, bo wole jednak pograć w planszówki, pójsć do baru
no fajnie byłoby mieć z kim posiedzieć i pogadać tbh
no do tego to by się akat przydało mieć ;////////
@Invisiblinio:
Im mniej ludzi tym mniej zawodów. Czasami jest przykro, że tylu ludzi fałszywych wokół i te życzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)... i dlatego jest jak jest. Ja już powoli przyzwyczajam się
Wiesz, moze i bylo fajnie przez pierwsze kilka razy, ale później to juz wysysali energię, nie chcieli poznawac nikogo nowego, no ręce opadły
chociaż zawsze to jakieś poczucie przynależności i brak uczucia bycia totalnym creepem outsiderem wyrzutkiem dziwadłem niepełnosprawnym społecznie żyjącym w izolacji całkowitej
@Invisiblinio:
ten wpis jest dokładnie o mnie
@MshL:
lol nie?
skrajne upośledzenie społeczne i odpychająca aparycja
@MshL: