Wpis z mikrobloga

@earthvision: JEDEN przykład jak gość pierd*li głupoty? Bez żartów, ja odpaliłem jeden filmik tego kretyna żeby w ogóle wiedzieć kto to jest i już w pierwszym filmiku chwali się parkowaniem na miejscach dla niepełnosprawnych. Ja wiem, że 15 latkom może imponować szpanowanie pieniędzmi i kontrowersje ale bądźmy realistami - ojciec Grety zamiótł gościem podłogę, a ten areszt za pizzę to jest tylko wisienka na torcie.
Ps. Nie cierpię Grety bo jest
  • Odpowiedz
Ośmieszyć i zniszczyć.

@zapalara: to jest kolejne ostrzeżenie dla tych co mają jakiekolwiek zasięgi, by siedzieli cicho jak nie chcą mieć kłopotów.

Nie po to promują dziewczynkę z autyzmem żeby ktoś śmiał śmieć się śmiać z tego co wkładają nam jako jej postępowy manifest.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner Czemu wykop próbuje promować i przyklaskiwać jebniętej autystycznej marionetkę lewaków

#!$%@?ąc od pytania to śmieszy to jak trzeba pociskać komuś kogo się nie lubi/z kim się nie zgadza, nazywać kukiełkami, marionetkami nie mając na to za grosz dowodu poza darciem #!$%@? przez jakiegos innego prawicowca w internecie, a nie widzieć jak ich prawicowe tuzy intelektu jawnie powielają ruską propagandę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale bycie prawakiem to
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: nazywaj to jak chcesz. Po prostu człowiek chcący żyć normalnie bez propagandy wyłażącej z każdego kąta. Chce tankować auto czym mam ochotę, jeść to na co mi przyjdzie chęć i uczyć dziecko o świecie tego, co uważam za stosowne. Niestety, zarówno prawacy i lewacy ciężko pracują nad tym, żeby takim jak ja zostało malutko miejsca i pola do decydowania o sobie. Fajnie by było jakby się po prostu wszyscy #!$%@?.
  • Odpowiedz
@deziom: Przecież ja słowem o swoich poglądach nie wspomniałem xD To jest właśnie to, o czym mówiłem wcześniej. Coś sobie uroicie w poszukiwaniu wroga albo bronieniu własnej racji i to wystarczy, żeby każdemu przykleić dowolną metkę xD
  • Odpowiedz
  • 0
@dlolb @resuf Zależy od gminy. Niektóre akceptują pudełka po pizzy w odpadzie papierowym, niektóre nie. Nie ma standardu.

To jest w ogóle inna patologia, że jedziesz np. na weekend gdzieś, zamawiasz pitcę i musisz szukać na stronie gminy do jakiego kosza pudełko wyrzucić, bo wszędzie może być inaczej
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Nie mówię, ze nie mam, tylko się tutaj nie obnoszę. Mam, jak najbardziej mam i to bardzo konkretne. A jeśli chcesz je ze mnie wywlec, żeby tylko się pokłócić o jakieś gówno, to nie mam dzisiaj ochoty. Powiem tylko, ze obyczajowo jestem liberalny, a ekonomicznie #!$%@? mnie rozdawnictwo. Więcej nie mam chęci się wywnętrzać.
  • Odpowiedz