Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
I znowu jutro, jak co roku dzień depresyjny.

Pytania od rodziców:Dlaczego nigdzie z nikim nie wyjdziesz? Zrób coś żeby nie być sam, poszukaj sobie w internecie dziewczyny xDDD

Pamiętam jak rok temu siedziałem na wykopie w sylwestra. Czy coś przez ten rok się zmieniło w moim życiu?? Prawie nic - poza tym że kupiłem klitkę zwana mieszkaniem, ale to tylko rzecz materialną.

Stosunek do życia, poczucie celu i sensu - nadal bez zmian. Popadłem w marazm, czuje ze nic już dobrego mnie nie czeka, więc nie ma sensu nadmiernie tryhardowac. Dla siebie? Bez sensu, przecież mi na sobie nie zależy, nie lubię siebie.....

I tak to życie płynie. Kolejny rok to już 33 level czyli lata Chrystusowe. Podsumowując dotychczasowy żywot - słabo. Prognozy na przyszłość? Coraz gorsze. Boję się co będzie po 40....

Udanego nowego Roku Mirki - w sensie żeby nie było gorzej.

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy coś przez ten rok się zmieniło w moim życiu?? Prawie nic - poza tym że kupiłem klitkę zwana mieszkaniem, ale to tylko rzecz materialną

@bulbulator90: to nie jest nic, to coś czego większość może nigdy nie osiągnąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@kw97: Próbowałem, bez żadnych rezultatów.

Znowu kawalerka 32 m2 to nie jest znowu jakas rewelacja na którą jakas Mirabelka mogłaby się skusić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bulbulator90: po 40stce teoretycznie będzie już lepiej. Zdążysz się pogodzić z tym, że teoretycznie te najlepsze lata już za tobą, że prime wyglądu za tobą, że zawodowo wyżej już pewnie nie podskoczysz i przyzwyczaisz się w pełni do rutyny dnia codziennego. :)
  • Odpowiedz
@bulbulator90: A jaki masz wzrost i morde w skali 1/10?

Ciekawe jestem czy serio przez to przegrywasz czy nie.
Ja z paroma osobami z tagu gadalem na PW o tym wlasnie i wymienialismy sie fotami i co prawda niektorzy serio przegrywali przez wyglad, ale niektorzy byli ode mnie wyzsi, lepiej zbudowani, mieli lepsze mordy i plakali na tagu ze przez wyglad nie moga miec dziewczyny xd A ja jestem taki
  • Odpowiedz
  • 0
@cebularz_szkorbutnikowy: Wzrost krosnoludzkie 173 cm, rozmiar fajki max 13 cm.

Morda? Kiedyś bym się oceniał tak powiedzmy 5/10 - jest duzo kolesi podobnych do mnie albo i gorszych z mordy, taki typowy przecietniak jestem.

Tylko że teraz przez ostatni rok odpuscilem jakiekolwiek dbanie o siebie, bo stwierdziłem że i tak nie mam szans w tym wieku. Skutkiem jest to że się spaslem - 77 kg teraz ważę. Niby nieduża nadwaga
  • Odpowiedz