Wszyscy tak straszą manganizmem po metkacie, jak powiesz komus ze se walniesz czasem to odrazu ci mowi ze skonczysz na wozku z parkinsonem i bedziesz gadal jak suchodolski, na dowod tego wysyla jakies filmiki z ukrainy gdzie cpuny nie mogą chodzic sa powykrecani i maja problemy z mową. TYLE ŻE ONI WALĄ TEGO METKATA BEZ ZADNEJ FILTRACJI, doslownie te czarne bloto, wiec z kazdym metkatem przyjmuja z 300mg manganu, filtrujac metkata pozbywamy sie prawdopodbnie duzej czesci tego manganu, WIĘC ZEBY WYSTĄPIŁ MANGANIZM musialbyś z 4-5 paczek dziennie pod rzad jedna po drugiej, codziennie czyli w ciągu, przez kilka miesiecy/lat minimum, i musialbyś walić iv żeby dostać takiego nieodwracalnych skutkow ubocznych od manganu, a przy zażywaniu doustnym z filtracją trzeba by jeszcze wieksze ilosci i dluzej to robic niz iv. WIĘC NIE STRASZCIE TAK TYM MANGANIZMEM KAZDEGO, to wystepuje tylko albo przy piciu bez filtracji, albo przy n---------u dużych ilosci, w ciągu, dozylnie przez kilka lat. #narkotykizawszespoko #bojowkamedycznegoklefedronu #stymulanty #metkat
@Gzyro straszyli mnie tym, straszą, a jak narazie uliczna feta poryła mi mozg i psychike o wiele wiele mocniej xD podejrzewam ze sama feta i wypelniacze pokroju kofeiny czy tabletek przeciwbolowych o wiele mocniej niszczą organy typu serce, watroba i nerki same w sobie, jak dodamy do tego to, że mocniej też wypłukuje wazne skladniki typu potas magnez sod i witaminy, odwadnia, to jeszcze bardziej niszczy.
@Gzyro a jednym z dowodow na to, jest to ze po metkacie praktycznie nie występuja zjazdy, co za tym idzie nie występuje depresja, halucynacje, paranoje, bezsenność. No i po metkacie o wiele latwiej coś zjeść
@Gzyro kazdy stim cie zniszczy, ale metkat, k-----a, metylofenidat, bupronion, IMAO+PEA, nikotyna, wszystko to co tu wypisalem to o wiele łagodniejsze stimy w dzialaniu; z mniejszym zjazdem, i mniej niszcza od tych mocniejszych stimow, np feta, krysztal, mdma, nie mowiac juz o piko czy dopalaczach typu alfa/mdpv/hexen. Metkat jest o wiele mniej szkodliwy od tych specyfików, jesli chociaz raz go przefiltrujesz, to fakt
@Gzyro no mam, ale glownie od fety zanieczyszczonej dopalaczami, czystej fety tez bralem troche i to tez mnie porylo. Metkat mi najmniej banie porył ze stimow akurat
@Gzyro bo daje przyjemnosc? Stimy jakos mi wpadly w gust , przerzucilem sie chociaz z fety i piko na metkata bo slabszy i mnien ryje banie, nie wale codziennie staram sie tam jakies przerwy robic
@daktylekN: Słyszałem, że nie ma oficjalnych przypadków osób z manganizmem które brały tylko doustnie. Jak już musisz to suplementacja z żelaza (zmniejsza wchlanianie manganu) i przerwy, bo manganizm wystepuje przy chronicznej ekspozycji, wiec pewnie lepiej z-----c raz na miesiąc brudnego niż co 3 dni dobrego.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#narkotykizawszespoko #bojowkamedycznegoklefedronu #stymulanty #metkat
No i po metkacie o wiele latwiej coś zjeść
Wyniszczają fizycznie strasznie + ryją psychikę.
Przeczytaj to jeszcze raz i zastanow się nad sobą
Komentarz usunięty przez moderatora