Wpis z mikrobloga

Wszyscy tak straszą manganizmem po metkacie, jak powiesz komus ze se walniesz czasem to odrazu ci mowi ze skonczysz na wozku z parkinsonem i bedziesz gadal jak suchodolski, na dowod tego wysyla jakies filmiki z ukrainy gdzie cpuny nie mogą chodzic sa powykrecani i maja problemy z mową. TYLE ŻE ONI WALĄ TEGO METKATA BEZ ZADNEJ FILTRACJI, doslownie te czarne bloto, wiec z kazdym metkatem przyjmuja z 300mg manganu, filtrujac metkata pozbywamy sie prawdopodbnie duzej czesci tego manganu, WIĘC ZEBY WYSTĄPIŁ MANGANIZM musialbyś z 4-5 paczek dziennie pod rzad jedna po drugiej, codziennie czyli w ciągu, przez kilka miesiecy/lat minimum, i musialbyś walić iv żeby dostać takiego nieodwracalnych skutkow ubocznych od manganu, a przy zażywaniu doustnym z filtracją trzeba by jeszcze wieksze ilosci i dluzej to robic niz iv. WIĘC NIE STRASZCIE TAK TYM MANGANIZMEM KAZDEGO, to wystepuje tylko albo przy piciu bez filtracji, albo przy n---------u dużych ilosci, w ciągu, dozylnie przez kilka lat.
#narkotykizawszespoko #bojowkamedycznegoklefedronu #stymulanty #metkat
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Gzyro straszyli mnie tym, straszą, a jak narazie uliczna feta poryła mi mozg i psychike o wiele wiele mocniej xD podejrzewam ze sama feta i wypelniacze pokroju kofeiny czy tabletek przeciwbolowych o wiele mocniej niszczą organy typu serce, watroba i nerki same w sobie, jak dodamy do tego to, że mocniej też wypłukuje wazne skladniki typu potas magnez sod i witaminy, odwadnia, to jeszcze bardziej niszczy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gzyro a jednym z dowodow na to, jest to ze po metkacie praktycznie nie występuja zjazdy, co za tym idzie nie występuje depresja, halucynacje, paranoje, bezsenność.
No i po metkacie o wiele latwiej coś zjeść
  • Odpowiedz
  • 0
@Gzyro kazdy stim cie zniszczy, ale metkat, k-----a, metylofenidat, bupronion, IMAO+PEA, nikotyna, wszystko to co tu wypisalem to o wiele łagodniejsze stimy w dzialaniu; z mniejszym zjazdem, i mniej niszcza od tych mocniejszych stimow, np feta, krysztal, mdma, nie mowiac juz o piko czy dopalaczach typu alfa/mdpv/hexen. Metkat jest o wiele mniej szkodliwy od tych specyfików, jesli chociaz raz go przefiltrujesz, to fakt
  • Odpowiedz
  • 0
@Gzyro no mam, ale glownie od fety zanieczyszczonej dopalaczami, czystej fety tez bralem troche i to tez mnie porylo. Metkat mi najmniej banie porył ze stimow akurat
  • Odpowiedz
  • 0
@Gzyro bo daje przyjemnosc? Stimy jakos mi wpadly w gust , przerzucilem sie chociaz z fety i piko na metkata bo slabszy i mnien ryje banie, nie wale codziennie staram sie tam jakies przerwy robic
  • Odpowiedz
@daktylekN: Słyszałem, że nie ma oficjalnych przypadków osób z manganizmem które brały tylko doustnie. Jak już musisz to suplementacja z żelaza (zmniejsza wchlanianie manganu) i przerwy, bo manganizm wystepuje przy chronicznej ekspozycji, wiec pewnie lepiej z-----c raz na miesiąc brudnego niż co 3 dni dobrego.
  • Odpowiedz