Aktywne Wpisy

marian1881 +303
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-29 o 22.07.11
Pobierz
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty

źródło: comment_1672312520fVP6MScbOhf5s5GhRu38h5.jpg
Pobierz@Kliko: nie, podpisanego PDFa nie można edytować bez utraty podpisu.
To niepodpisany PDF albo jakieś screeny są warte tyle samo co "trust me bro". Sam fakt wysyłania takiego gówna świadczy albo o idiocie, albo o scammerze. xD
:)
Poczytaj o sposobach oszustów, które wykorzystywane są na portalach aukcyjnych. Poświęcisz na to trochę czasu, ale zyskasz spokój, pewność w spostepowaniu w takich przypadkach i nie stracisz kasy.
źródło: comment_16723273833Sxor1I6TICno6Qa9Mrw4t.jpg
PobierzBędzie zaksięgowane na koncie, to dopiero czuj się pewny, nie wcześniej
Jak dostałes obrazek, to nie jest to potwierdzenie przelewu. Jak dostałes PDFa podpisanego przez bank, to wtedy masz potwierdzenie i ew ten kto ci to przesłał moze cos z tym robic u siebie w banku.
Podrobienie potwierdzenia przelewu to oszustwo bez minimalnej kwoty, mozna zgłaszac do psiarskich.
@uxie: bo OLX w pewnym momencie wymaga skanu osoby osobistego od sprzedającego, a jak im nie dasz to ci nie dadzą należnego ci hajsu
(Odpowiadam za siebie, nie za
@Volwerine2010: Screen to mógł sobie zrobić i bez żadnego przelewu. Paint'a w życiu nie widziałeś?
@Volwerine2010: to niech sobie żąda xD
Będzie kasa na koncie to towar
@Loginconajmniej4znaki: Tak, a jak kupisz podróbkę to oni Ci wyślą formułkę, żebyś se poszedł na policję i hajs idzie do sprzedawcy xD
OLX tylko na gębę, po to powstał ten portal.