Aktywne Wpisy
mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
qew12 +57
"Zabij się, wymyślasz, rodzice powinni cię wyrzucić z domu."
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Najgorsze, ze znów w ch*** ludzi może znów zostać na peronie czekając na cud, spadki cen których nie ma i najpewniej nie będzie. A spada jedynie siła nabywcza waszych oszczędności.
Ja to myślę, ze te wszystkie miki i inne typy to są:
a) trolle internetowe - specjalnie piszą takie głupoty żeby innych władować na minę / żeby inni mieli gorzej niż oni.
b) landlordzi - żeby cały czas ktoś od nich wynajmował, a w międzyczasie oni sami kupują zniechęcając innych, żeby mniejsza konkurencja na rynku była?
c) faktycznie są bez mieszkań i wierzą w te swoje wysrywy pocieszając się nawzajem, najgorsze #przegryw z tagu?
Serio, nie wiem co jeszcze mogłoby być więcej ?
#nieruchomosci
Dziękuję poczekam ¯\_(ツ)_/¯
Tylko takim mendom jak ty to z jakiegoś powodu nie na rękę aby ktoś kupił taniej.
@pastibox: Dokładnie. Tylko przez wykopków, których nie śmieszą dowcipy o gwałtach, ceny jeszcze nie spadły. Grunt to poprawne określenie wroga i sformułowanie problemu. Staczasz się w stronę tej Choroszczy ruchem jednostajnie przyspieszonym.
@CaptainSparrow: Nawet im się nie tłumacz. To typowe odwracanie kota ogonem. Sami naganiają od lat z szewską pasją, więc takimi tekstami odwracają uwagę od siebie i zmuszają innych do tłumaczenia się z tego, co sami robią.
Komentarz usunięty przez autora
@PandaCKratka: Jeśli stopy zostaną na podobnym poziomie to ceny na pewno spadną