Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +422
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +561
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Otrzymałem wycenę szkody od ubezpieczyciela na 9700 brutto, jest to szkoda całkowita. Oczywiście wartość samochodu została zaniżona wg mnie o 3-5 tys. Dzwoniłem do helpfind i nie zajmują się sprawami gdzie auto zostało wycenione przed szkoda na mniej niż 20 tys. Czy istnieją jeszcze jakieś firmy które się tym zajmują? Czy próbować odwołać się od tej decyzji samemu, jak to najlepiej zrobić?
Ale możesz pokazać auto po kolizji, zakryć tablice
Chciałbym zobaczyć jak wygląda z wyceną
@Reynald: żeby odwołać się od jakiejkolwiek decyzji potrzebujesz jakiś argumentów. IMO najlepiej poprosić jakiegoś rzeczoznawcę/biegłego samochodowego i niech sporządzi swoją wycenę. Pewnie będziesz musiał zapłacić kilka stówek, no ale będziesz miał solidny argument, że wycena powinna być inna. No i w przypadku ewentualnej rozprawy sądowej taka opinia jest punktem odniesienia.
Póki co odwołałem sie przedstawiając wartość rynkową podobnych egzemplarzy. Jak się nie uda to spróbuję z Rzecznikiem Finansowym lub rzeczoznawcą