Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +77
J--------e, moja dziewczyna kupila psa calkowicie bez mojej wiedzy. Przyszla dzis z psem i mowi mi ze od dzisiaj to nasz pies. Nie przepadam za psami a szczegolnie za takimi niezapowiedzianymi... Spytalem jej kto z nim bedzie wychodzil to mi mowi ze ja rano a ona wieczorem xD No na pewno bede z---------l codziennie o 5 rano przed praca w sniegu z jej psem. Oczywiscie awantura i placz, ze jestem wobec niej

xionacz +548
źródło: temp_file8061057939370794231
Pobierz

Pewnego dnia miała operację na żylaki i bardzo źle znosiła, że średnio może się ruszać. Z siostrą starałyśmy się jej pomóc jak mogłyśmy, ale chyba było to niewykonalne.
Zrobiłyśmy #obiad. ##mama nie wyglądała na zachwyconą, ale zaczęła jeść. W obiedzie przypadkiem znalazł się włos (nasza wina, ale cóż, każdemu się zdarza). Zaczęła płakać i krzyczeć, że ona tego nie będzie jadła, że tu jest brudno, że o nic nie dbamy. Jedzenie wyrzuciła i obraziła się do wieczora.
Następnego dnia zrobiłyśmy wszystko, co chciała. Jednak koło wieczora moja siostra wyszła na urodziny koleżanki, a my zostałyśmy same. Mama wpadła w szał, że jest brudno i niepoodkurzane. Powiedziałam, że przecież odkurzałyśmy TEGO SAMEGO DNIA. Dosłownie kilka godzin wcześniej. wtedy wpadła w histerię, że sama nic nie może zrobić, że jej w niczym nie pomagamy, że tu jest syf i w ogóle wszystko robimy najgorzej. Próbowałam ją uspokoić, ale się nie dało. Próbowałam zadzwonić do siostry(to ona wdała się w matkę, więc łudziłam się, że będzie wiedzieć, co zrobić), to się wkurzyła, że mam się tym zająć, bo ona ma imprezę urodzinową. Ale w końcu chyba ją tknęło sumienie i wróciła do domu.
Akurat wtedy, by zobaczyć scenę, gdzie ja zirytowana latam z odkurzaczem, a nasza mama leży na kanapie prawie w histerii i płacze (na tym etapie już nie wiem nawet, dlaczego).
Jej pierwsza reakcja? Uznała, że to moja wina i też zaczęła się na mnie wydzierać.
A ja już naprawdę nie wiedziałam, co mam zrobić, by ktokolwiek w tym domu był zadowolony. YAFUD
Komentarz usunięty przez autora