Wpis z mikrobloga

@xionacz: Ja nie przepadam za tym typaskiem - on jest manipulantem i toksykiem co pod płaszczykiem poczciwości i wiedzy o gruzach przemycił się do masowej świadomości. Kompletnie nie rozumiem jego fenomenu.
  • Odpowiedz
@RitmoXL sodówa mu dobrze odbija ale póki co jeszcze go ogladam.
Kij w dupie i pozwy za komentarze to jego znak rozpoznawczy xD

Motobieda zdecydowanie bardziej przyjemny w odbiorze, aczkolwiek bez zlomnika pewnie bym mógł nie trafić na Jezusa z Żerania
  • Odpowiedz
@xionacz chłop się wydaje strasznym zarozumialcem i w sumie od prwnego czasu średnio mnie jego filmy interesują. Czasami włączę ale chyba podzieli losy typa którego nie mogłem już w końcu zdzierżyć nie pamiętam nazwy kanału ale z zawodu był muzykiem i wmawiał na siłę że mustang to super rodzinne auto, u Łomnika zaczyna się ten sam vibe
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Tak na prawdę to on sam zagadał do mojej żony, była na szosie z dekathlonu i zapytał jak się sprawuje rower bo słyszał o nim dobre opinie xD potem podszedłem ja i zaczęliśmy gadkę o gruzach. Mnie tam wiszą opinię annonów z internetów, jak dla mnie spoko koleś.
  • Odpowiedz
@ChlopcoPusia: tak z czystej ciekawości, jak oceniłoś mnie, po powyższych wypowiedziach, jako przygłupa? Nie to, żeby mnie obchodziło zdanie kogoś z chińskimi bajkami w awatarze, ale mimo wszystko.
  • Odpowiedz